Θεσσαλονίκη: Πουλούσαν προϊόντα “μαϊμού” σε σπίτι στα Πεύκα (φωτο)

Θεσσαλονίκη: Πουλούσαν προϊόντα “μαϊμού” σε σπίτι στα Πεύκα (φωτο)

Οικία – αποθηκευτικός χώρος όπου πωλούνταν απομιμητικά είδη ένδυσης, υπόδησης και διάφορα αξεσουάρ γνωστών εταιριών, ύστερα από τηλεφωνικά ραντεβού εντοπίστηκε από την Υποδιεύθυνση Οικονομικής Αστυνομίας Βορείου Ελλάδας.

Για τη συγκεκριμένη υπόθεση συνελήφθη 54χρονος σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα για πλαστογραφία, αποδοχή και διάθεση προϊόντων εγκλήματος και παραβάσεις των νομοθεσιών που αφορούν στη ρύθμιση της αγοράς προϊόντων, τα εμπορικά σήματα και τον αθέμιτο ανταγωνισμό.

Θεσσαλονίκη: Πουλούσαν προϊόντα “μαϊμού” σε σπίτι στα Πεύκα (φωτο), φωτογραφία-1

Πιο αναλυτικά, μετά από κατάλληλη αξιοποίηση πληροφοριών, εντοπίστηκε ο προαναφερόμενος χώρος και σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε προχθές το μεσημέρι βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 1.818 απομιμητικά είδη επώνυμων εταιριών και κατάλογοι προϊόντων.

Το συνολικό ύψος της επαπειλούμενης ζημίας, σύμφωνα με τις έως τώρα πραγματογνωμοσύνες εκπροσώπων των εταιρειών, υπερβαίνει τις 483.000 ευρώ.

Θεσσαλονίκη: Πουλούσαν προϊόντα “μαϊμού” σε σπίτι στα Πεύκα (φωτο), φωτογραφία-2

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στην αρμόδια Εισαγγελική Αρχή, ενώ παράλληλα του επιβλήθηκε το προβλεπόμενο διοικητικό πρόστιμο για παράνομη διακίνηση απομιμητικών/παραποιημένων προϊόντων.

Θεσσαλονίκη: Πουλούσαν προϊόντα “μαϊμού” σε σπίτι στα Πεύκα (φωτο), φωτογραφία-3

Πηγή: thestival.gr

Αν παρατηρήσετε κάποιο σφάλμα, επισημάνετε το επιθυμητό κείμενο και πιέστε Ctrl + Enter για να ενημερώσετε τον διαχειριστή για αυτό.
Σχόλια