Ο Εμπορικός Σύλλογος Θεσσαλονίκης καλεί τον Μητσοτάκη να πάρει πίσω την απόφαση για κλειστά μαγαζιά

Ο Εμπορικός Σύλλογος Θεσσαλονίκης καλεί τον Μητσοτάκη να πάρει πίσω την απόφαση για κλειστά μαγαζιά

Την αποστολή επιστολής προς τον πρωθυπουργό αποφάσισε στην έκτακτη συνεδρίασή του το Διοικητικό Συμβούλιο του Εμπορικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης. Μέσω της επιστολής ο Εμπορικός Σύλλογος θα ζητά από την Κυβέρνηση την ανάκληση της απόφασης που κρατά κλειστό το λιανεμπόριο την προσεχή Δευτέρα στη Θεσσαλονίκη. 

«Σεβόμενοι την ιστορία του Εμπορικού Συλλόγου δεν μπορούμε να μπούμε στη διαδικασία να προτρέψουμε τα μέλη μας να ανοίξουν τα μαγαζιά τους. Δεν θα γίνουμε εμείς η αφορμή να βεβαιωθούν πρόστιμα στις επιχειρήσεις εξαιτίας μιας κακής απόφασης που έλαβε η Κυβέρνηση» δήλωσε στο  o πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης, Παντελής Φιλιππίδης.

«Ωστόσο αν ο πρωθυπουργός δεν κάνει δεκτό το αίτημά μας τότε από Δευτέρα θα δείξουμε ένα διαφορετικό πρόσωπο. Οι πόλεις ζωγραφίζονται από τις αγορές τους. Μόνο στα νεκροταφεία δεν κινείται τίποτα» πρόσθεσε ο κ. Φιλιππίδης.

πηγή: thestival.gr

Αν παρατηρήσετε κάποιο σφάλμα, επισημάνετε το επιθυμητό κείμενο και πιέστε Ctrl + Enter για να ενημερώσετε τον διαχειριστή για αυτό.

Σχόλια