Θεσσαλονίκη:150 άτομα συγκεντρώθηκαν με ποτά και κοκτέιλ έξω από καταστήματα – Επέμβαση της ΕΛΑΣ

Θεσσαλονίκη:150 άτομα συγκεντρώθηκαν με ποτά και κοκτέιλ έξω από καταστήματα – Επέμβαση της ΕΛΑΣ

Η επέμβαση της ΕΛΑΣ χρειάστηκε για να διαλυθούν τα περίπου 150 άτομα που είχαν συγκεντρωθεί με ποτά και κοκτέιλ έξω από γνωστά καταστήματα που λειτουργούν ως… “take away” στη διασταύρωση των οδών Καρόλου Ντηλ και Μητροπόλεως.

Όπως μπορείτε να δείτε στις εικόνες που κατέγραψε το GRTimes.gr, αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ χρειάστηκε να επέμβουν προκειμένου να σταματήσει ο μεγάλος συνωστισμός που συνέβαινε έξω από τα καταστήματα.

Θεσσαλονίκη:150 άτομα συγκεντρώθηκαν με ποτά και κοκτέιλ έξω από καταστήματα – Επέμβαση της ΕΛΑΣ, φωτογραφία-1

Αξιοσημείωτο είναι ότι ακόμα και μετά τις συστάσεις των αστυνομικών αρκετοί ήταν αυτοί που συνέχισαν για τα επόμενα λεπτά να κάθονται και να πίνουν το ποτό τους, χωρίς να τους ενδιαφέρει, πάνω σε… μοτοσυκλέτες που χρησιμοποιούν για καθίσματα αλλά και να στέκονται όρθιοι.

Θεσσαλονίκη:150 άτομα συγκεντρώθηκαν με ποτά και κοκτέιλ έξω από καταστήματα – Επέμβαση της ΕΛΑΣ, φωτογραφία-2

Από νωρίς το απόγευμα χιλιάδες είναι ο κόσμος που γέμισε ασφυκτικά την παραλία της Θεσσαλονίκης με εκατοντάδες – κυρίως νεαρής ηλικίας – να γεμίζουν και τα πεζοδρόμια έξω από καταστήματα take away.

Θεσσαλονίκη:150 άτομα συγκεντρώθηκαν με ποτά και κοκτέιλ έξω από καταστήματα – Επέμβαση της ΕΛΑΣ, φωτογραφία-3

Τόσο στην τελευταία περίπτωση που χρειάστηκε η παρουσία της αστυνομίας, όσο και λίγο νωρίτερα, είναι άγνωστο αν βεβαιώθηκαν οι προβλεπόμενες παρεμβάσεις και τα ανάλογα πρόστιμα.

Περιπολικά της ΕΛΑΣ με μεγάφωνα, λίγο πριν την απαγόρευση κυκλοφορίας στις 9 το βράδυ πέρασαν από τη λεωφόρο Νίκης.

πηγή: grtimes.gr

Αν παρατηρήσετε κάποιο σφάλμα, επισημάνετε το επιθυμητό κείμενο και πιέστε Ctrl + Enter για να ενημερώσετε τον διαχειριστή για αυτό.

Σχόλια