Στη Θεσσαλονίκη κυβερνητικό κλιμάκιο μετά τις έντονες αντιδράσεις για το λουκέτο στην αγορά

Στη Θεσσαλονίκη κυβερνητικό κλιμάκιο μετά τις έντονες αντιδράσεις για το λουκέτο στην αγορά

Στη Θεσσαλονίκη πρόκειται να ταξιδέψει κυβερνητικό κλιμάκιο μετά τις έντονες αντιδράσεις του εμπορικού κόσμου για την απόφαση να παραμείνει κλειστή η αγορά στην πόλη.

Η αιφνιδιαστική αλλαγή της κυβερνητικής απόφασης για επαναλειτουργία των εμπορικών καταστημάτων προκάλεσε κύμα αντιδράσεων τόσο από τον εμπορικό σύλλογο, όσο και από τον δήμαρχο Θεσσαλονίκης, ο οποίος εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία ζητούσε την αναθεώρηση της απόφασης.

Όπως αναφέρει το Iefimerida, σε μια προσπάθεια να εκτονωθεί η κατάσταση και να πέσουν οι τόνοι, με εντολή του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη μεταβαίνουν εκτάκτως αύριο τρεις υπουργοί, στη Θεσσαλονίκη, την Πάτρα και στην Κοζάνη.

Σύμφωνα με πληροφορίες η αποστολή των υπουργών είναι να συναντηθούν με δημάρχους, περιφερειάρχες, και εκπροσώπους των εμπόρων και των επιμελητηρίων, προκειμένου να συζητήσουν τι έχει πάει στραβά με την τήρηση των μέτρων.

Πηγή: thestival.gr

Αν παρατηρήσετε κάποιο σφάλμα, επισημάνετε το επιθυμητό κείμενο και πιέστε Ctrl + Enter για να ενημερώσετε τον διαχειριστή για αυτό.

Σχόλια