Ένα “Potiri” είναι το πρώτο coffee drive thru στη Θεσσαλονίκη

Ένα “Potiri” είναι το πρώτο coffee drive thru στη Θεσσαλονίκη

Το πρώτο της coffee drive thru κατάστημα απέκτησε η Θεσσαλονίκη, το οποίο έχει το σχήμα από ένα ποτήρι ροφήματος και υπόσχεται να σε εξυπηρετήσει από την ασφάλεια και την άνεση του οχήματός σου.

Ένα “Potiri” είναι το πρώτο coffee drive thru στη Θεσσαλονίκη, φωτογραφία-1

Ένα “Potiri” για όλες τις ώρες

Τοποθετημένο στη Βεροίας 32 στην Πυλαία, το “Potiri” ετοιμάζει και σερβίρει καθημερινά γρήγορο και ποιοτικό καφέ, με χειροποίητα ζεστά και κρύα snacks, μεταξύ των οποίων βρίσκεις και vegan επιλογές. Ενώ, αν είσαι από αυτούς, που αντιστέκονται στο πρωινό, τότε η μεγάλη ποικιλία από φρεσκοψημένα κριτσίνιακουλούρια και cookies, θα αποτελέσει την ιδανική προσθήκη στην ιεροτελεστία του πρωινού καφέ σου.

Ακόμα, θα πρέπει να ξέρεις, ότι όσο περνάει η ώρα εδώ, οι επιλογές προσαρμόζονται στις διαθέσεις. Η ευρεία λίστα από λαχταριστά cocktails και οι ζεστές πίτσες –που ετοιμάζονται στην κουζίνα του καταστήματος- αναλαμβάνουν την επικράτεια του πάσου, για να καλύψουν τις νέες επιθυμίες, που προκύπτουν.

Τέλος, ψιλικά είδη και είδη καπνού καλύπτουν τις ανάγκες της τελευταίας στιγμής.

Ένα “Potiri” είναι το πρώτο coffee drive thru στη Θεσσαλονίκη, φωτογραφία-2

Το “Potiri” παραδίδεται και στην πόρτα σου

Αν η επιθυμία για καφέ, snacks και cocktails σε πετύχει στο σπίτι ή την εργασία, τότε η υπηρεσία delivery του καταστήματος θα αναλάβει να την εκπληρώσει γρήγορα, παραδίδοντας στον χώρο σου, όλα τα διαθέσιμα προϊόντα του “Potiri”. 

Μάλιστα -έγκυρες πληροφορίες λένε- ότι θα μπορείς να προγραμματίζεις εκεί και τα meeting σου, καθώς μόλις υπάρξουν οι κατάλληλες υγειονομικές συνθήκεςτραπεζοκαθίσματα θα τοποθετηθούν στον εξωτερικό χώρο του κτιρίου.

Ένα “Potiri” είναι το πρώτο coffee drive thru στη Θεσσαλονίκη, φωτογραφία-3

Όταν το coffee drive thru έγινε ανάγκη

Και αν ακόμα η ιδέα του coffee drive thru σου ακούγεται ξενική, σκέψου απλά πόσο θα σε εξυπηρετήσει το καλοκαίρι στον δρόμο σου για Χαλκιδική. Τότε, που η ανάγκη για γρήγορη, ασφαλή και πρακτική εξυπηρέτηση θα είναι απαραίτητη.

Και επειδή, ο σχεδιασμός μιας ολοκληρωμένης Covid-free εμπειρίας άνεσης και απόλαυσης είναι απαραίτητος όλο τον χρόνο, μπορούμε να πούμε με σιγουριά, ότι οι ιδιοκτήτες του “Potiri” τα κατάφεραν!

Είναι άραγε η έμπνευση, από τη σειρά “Hotel Impossible”, ενός coffee drive thru σε σχήμα ποτηριού η νέα ελληνική πρόταση franchise στο coffee drive thru;

Βρείτε το “Potiri” σε Facebook και Instagram.

Ώρες λειτουργίας
7:00 – 00:00 (Drive Thru)
7:00 – 00:00 (Delivery)

Πηγή: thesstoday.gr

Αν παρατηρήσετε κάποιο σφάλμα, επισημάνετε το επιθυμητό κείμενο και πιέστε Ctrl + Enter για να ενημερώσετε τον διαχειριστή για αυτό.
Σχόλια