Με τηλέφωνο και email τα αιτήματα πολιτών για την επιδιόρθωση δρόμων και πεζοδρομίων στο Ωραιόκαστρο (φωτ.)

Με τηλέφωνο και email τα αιτήματα πολιτών για την επιδιόρθωση δρόμων και πεζοδρομίων στο Ωραιόκαστρο

Σε εξέλιξη βρίσκεται το οδικό έργο του δήμου Ωραιοκάτρου καθώς εκτελούνται εργασίες για την αποκατάσταση φθορών σε δρόμους και πεζοδρόμια, στο πλαίσιο του έργου «Συντήρηση οδικού δικτύου του Δήμου Ωραιοκάστρου έτους 2020-2021», σύμφωνα με ανακοίνωση του δήμου Ωραιοκάστρου.

«Οι τεχνικές υπηρεσίες του Δήμου Ωραιοκάστρου καταγράφουν σε ποιους δρόμους και πεζοδρόμια υπάρχουν φθορές και στη συνέχεια γίνονται οι απαιτούμενες τεχνικές εργασίες για την αποκατάστασή τους», τονίζει ο αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων, Χαράλαμπος Καζαντζίδης.

Διευκρινίζει πως και οι δημότες μπορούν να υποβάλλουν μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (email) ή τηλεφωνικά αιτήματα, σχετικά με φθορές που εντοπίζουν σε δρόμους και πεζοδρόμια, με στόχο να δρομολογηθεί η αποκατάστασή τους.

«Θα καταγράφουμε και θα εξετάζουμε τα αιτήματα των δημοτών μας, ώστε στη συνέχεια να κάνουμε τις απαραίτητες τεχνικές εργασίες. Όσοι πολίτες εντοπίζουν προβλήματα και φθορές σε δρόμους του Δήμου μας μπορούν να μας ενημερώνουν μέσω email ή τηλεφωνικά», εξηγεί ο κ. Καζαντζίδης.

Οι πολίτες μπορούν να υποβάλλουν τα αιτήματά τους στην ηλεκτρονική διεύθυνση: [email protected] ή να καλούν στο τηλέφωνο 6981211131 από Δευτέρα έως Παρασκευή από τις 10 το πρωί έως τις 2 το μεσημέρι.

Τα τεχνικά συνεργεία εκτελούν τις εργασίες για την αποκατάσταση των φθορών σε δρόμους και πεζοδρόμια στις Δημοτικές Ενότητες Ωραιοκάστρου, Μυγδονίας και Καλλιθέας του Δήμου Ωραιοκάστρου, σε συνεργασία με τους προέδρους των Κοινοτήτων.

Δείτε φωτογραφίες από τις εργασίες:

dromoi-ergasies.jpg
dromoi-ergasies.jpg
pezodromia-suntirisi.jpg
pezodromia-suntirisi.jpg

Πηγή: makthes.gr

Αν παρατηρήσετε κάποιο σφάλμα, επισημάνετε το επιθυμητό κείμενο και πιέστε Ctrl + Enter για να ενημερώσετε τον διαχειριστή για αυτό.

Σχόλια