Θεσσαλονίκη: Βίντεο από την επιχείρηση εντοπισμού του 65χρονου ψαρά – Βρέθηκε νεκρός

Θεσσαλονίκη: Βίντεο από την επιχείρηση εντοπισμού του 65χρονου ψαρά – Βρέθηκε νεκρός

Η Ελληνική Ομάδα Διάσωσης, με ανάρτησή της στο Facebook, παρουσιάζει βίντεο από την επιχείρηση για τον εντοπισμό του αγνοούμενου ψαρά, στην Ν. Μηχανιώνα.

Υπενθυμίζεται πως, νεκρός βρέθηκε περίπου στις 10:30, από μέλος της ΕΟΔ, το πρωί της Παρασκευής, ο 65χρονος αγνοούμενος ψαράς, του οποίου τα ίχνη είχαν χαθεί από χθες το βράδυ, από τη θαλάσσια περιοχή Παλιούρα στην Επανομή, στη Θεσσαλονίκη.

Υπό τον συντονισμό του Ενιαίου Κέντρου Συντονισμού Έρευνας και Διάσωσης Αρχηγείου Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής, ενημερώθηκαν οι Λιμενικές Αρχές Θεσσαλονίκης, Νέων Μουδανιών, Νέας Μηχανιώνας και Κατερίνης και άμεσα ξεκίνησαν έρευνες στην ευρύτερη θαλάσσια περιοχή Νέας Μηχανιώνας Θερμαϊκού Κόλπου, με τη συμμετοχή τριών περιπολικών σκαφών λιμενικού και επτά αλιευτικών σκαφών καθώς και περιπολικών οχημάτων του λιμενικού από ξηράς. Κατόπιν αιτήματος του Λιμενικού, κινητοποιήθηκε και το διασωστικό σκάφος Rescue-1 της ΕΟΔ Θεσσαλονίκης για συνδρομή στις έρευνες.

Νωρίτερα είχε εντοπιστεί το αλιευτικό σκάφος του 65χρονου να πλέει ακυβέρνητο στην Πάλιουρα, ενώ στη συνέχεια το εν λόγω σκάφος ρυμουλκήθηκε από αλιευτικό στο λιμάνι της Νέας Μηχανιώνας.

Πηγή: thesstoday.gr

Αν παρατηρήσετε κάποιο σφάλμα, επισημάνετε το επιθυμητό κείμενο και πιέστε Ctrl + Enter για να ενημερώσετε τον διαχειριστή για αυτό.

Σχόλια