Θεσσαλονίκη: Το κορονοπάρτι που «κοκκίνισε» κι έκλεισε τα ΕΛΤΑ

Θεσσαλονίκη: Το κορονοπάρτι που «κοκκίνισε» κι έκλεισε τα ΕΛΤΑ

Από μια αποχαιρετιστήρια συγκέντρωση εργαζομένων φαίνεται άρχισε η διασπορά του κορονοϊού στο κέντρο διανομής Ανατολικής Θεσσαλονίκης των ΕΛΤΑ, που για 14 ημέρες θα παραμένει κλειστό.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η Παρασκευή 26 Φεβρουαρίου ήταν η τελευταία εργάσιμη ημέρα για υπαλλήλους των ΕΛΤΑ που εντάχθηκαν στο πρόγραμμα εθελουσίας εξόδου. Το μεσημέρι της ίδιας ημέρας, συγκεντρώθηκαν στις εγκαταστήσεις του κέντρου διανομής στην οδό Παπαναστασίου και έστησαν μια μικρή γιορτή για να αποχαιρετήσουν φίλους και συναδέλφους.

Αυτό το αποχαιρετιστήριο πάρτι όμως φαίνεται πως προκάλεσε την διασπορά του κορονοϊού και οδήγησε στο λουκέτο του κέντρου διανομής. Από την περασμένη Δευτέρα, δυο ημέρες μετά την συγκέντρωση, άρχισαν να εμφανίζονται τα πρώτα κρούσματα και κατά την διάρκεια του Σαββατοκύριακου τα κρούσματα έφτασαν τα 10.

Για αυτό το λόγο, χθες η διοίκηση των ΕΛΤΑ αποφάσισε να κλείσει το κέντρο διανομής Ανατολικής Θεσσαλονίκης, στο πλαίσιο των αυστηρών πρωτοκόλλων που εφαρμόζει για την προστασία από τον κορονοϊό. Η λειτουργία του αναστέλλεται ώστε να μην υπάρχει μεγαλύτερη διασπορά στους εργαζόμενους αλλά και στους πολίτες, καθώς οι εργαζόμενοι παρέδιδαν αλληλογραφίες κατ’ οίκον.

Για το επόμενο διάστημα θα υπάρχουν προβλήματα και καθυστερήσεις στις περιοχές που εξυπηρετούσε το συγκεκριμένο κέντρο διανομής, αν και έχουν κληθεί να συνδράμουν εργαζόμενοι από άλλες υπηρεσίες.

πηγή: makthes.gr

Αν παρατηρήσετε κάποιο σφάλμα, επισημάνετε το επιθυμητό κείμενο και πιέστε Ctrl + Enter για να ενημερώσετε τον διαχειριστή για αυτό.
Σχόλια