Θεσσαλονίκη: Συνεχίζονται οι δράσεις εξωραϊσμού στη νέα παραλία (φωτο)

Θεσσαλονίκη: Συνεχίζονται οι δράσεις εξωραϊσμού στη νέα παραλία (φωτο)

Συνεχίζονται οι δράσεις εξωραϊσμού στη νέα παραλία, τις οποίες έχει προγραμματίσει ο δήμος Θεσσαλονίκης, εν αναμονή της μεγάλης εργολαβίας των 2,18 εκατ. ευρώ, μέσω της οποίας θα προχωρήσουν εκτεταμένες παρεμβάσεις συντήρησης για διάστημα δύο ετών.

Θεσσαλονίκη: Συνεχίζονται οι δράσεις εξωραϊσμού στη νέα παραλία (φωτο), φωτογραφία-1
Θεσσαλονίκη: Συνεχίζονται οι δράσεις εξωραϊσμού στη νέα παραλία (φωτο), φωτογραφία-2

Σήμερα το πρωί συνεργεία του δήμου Θεσσαλονίκης προχώρησαν στον σχολαστικό καθαρισμό μαρμάρινων επιφανειών κατά μήκος της νέας παραλίας, εφαρμόζοντας παράλληλα αντιγκράφιτι επίστρωση. Για δεύτερη μέρα, εξάλλου, συνεχίζονται οι παρεμβάσεις στο αντλιοστάσιο της ΕΥΑΘ.

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται και τα έργα στον Κήπο του Νερού, όπου πέραν των εργασιών για την αποκατάσταση των λιμνών γίνονται φυτεύσεις υδροχαρών και καλλωπιστικών φυτών. Εξάλλου, εργάτες του τομέα πρασίνου προχώρησαν σε φυτεύσεις πολυετών φυτών σε παρτέρια αλλά και σε φύτευση καλλωπιστικών δέντρων σε δενδροδόχους στο πεζοδρόμιο της παραλιακής, στο ύψος του Κήπου του Νερού.

Πηγή: thestival.gr

Αν παρατηρήσετε κάποιο σφάλμα, επισημάνετε το επιθυμητό κείμενο και πιέστε Ctrl + Enter για να ενημερώσετε τον διαχειριστή για αυτό.
Σχόλια