Απόκριες… μέσω διαδικτύου στον δήμο Αμπελοκήπων – Μενεμένης!

Απόκριες… μέσω διαδικτύου στον δήμο Αμπελοκήπων – Μενεμένης!

Διαφορετικές… Απόκριες θα γιορτάσει φέτος ο Δήμος Αμπελοκήπων – Μενεμένης, καθώς η αντιδημαρχία Πολιτισμού ετοιμάζει διαδικτυακό πρόγραμμα για μικρούς και μεγάλους που θα παρουσιαστεί στο κανάλι του δήμου στο Youtube και στο Facebook.

Ξεκινάμε την Κυριακή 07/03 στις 7.00μ.μ. με μία μοναδική παράσταση θεάτρου σκιών με τίτλο «Ο Καραγκιόζης στο καρναβάλι». Οι μεταδόσεις θα συνεχιστούν την Παρασκευή 12/3 στις 7.00μ.μ. με ένα ταξίδι στα παραμύθια με αφήγηση από την Ευπραξία Αναστασιάδου.

Το Σάββατο 13/3 στις 8.00μ.μ. ταξιδεύουμε μουσικά με ένα μοναδικό πρόγραμμα με τους αγαπημένους μας Κατερίνα Κυριακού, Γιάννη Δώρα και Γεωργία Βακάλη στο τραγούδι, τον Μανώλη Ζαχαρίου στο μπουζούκι και τον μαέστρο Κώστα Φυλλαρίδη στα πλήκτρα.

Την Κυριακή 14/3 στις 7.00μ.μ. υποδεχόμαστε τον «Καραγκιόζη τραγουδιστή» ενώ την Καθαρά Δευτέρα 15/3 ξεκινάμε στις 7μ.μ. με μοναδικά παραμύθια από την Ευπραξία Αναστασιάδου ενώ στις 8.00μ.μ. ταξιδεύουμε και πάλι μουσικά με τους Κατερίνα Κυριακού, Γιάννη Δώρα και Γεωργία Βακάλη στο τραγούδι, τον Μανώλη Ζαχαρίου στο μπουζούκι και τον μαέστρο Κώστα Φυλλαρίδη στα πλήκτρα.

Πηγή: thesstoday.gr

Αν παρατηρήσετε κάποιο σφάλμα, επισημάνετε το επιθυμητό κείμενο και πιέστε Ctrl + Enter για να ενημερώσετε τον διαχειριστή για αυτό.
Σχόλια