Δρ. Τσαβλής: Κακώς δίνεται στο θέμα πολιτική προέκταση-Σώσαμε τα εμβόλια

Δρ. Τσαβλής: Κακώς δίνεται στο θέμα πολιτική προέκταση-Σώσαμε τα εμβόλια

«Δεν διέπραξα ούτε εγώ, ούτε οι υπόλοιποι υγειονομικοί στη δομή του "Αγίου Παντελεήμονα", κάτι παράνομο», επανέλαβε μιλώντας στον ΑΝΤ1, ο Δρόσος Τσαβλής, πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Θεσσαλονίκης, ο οποίος διεγράφη από τη διοικούσα παράταξη του δήμου Θεσσαλονίκης.

Όπως είπε ο κ. Τσαβλής, «ακολουθήσαμε τις οδηγίες καθώς περίσσεψαν 17 δόσεις. Ρώτησα αν θα προστεθούν στην λίστα του υπουργείου Υγείας και μας είπαν όχι», συνέχισε.

Μάλιστα, τόνισε ότι στις 25 Ιανουαρίου τα πράγματα ήταν ακόμα "θολά" και τα εμβόλια που περίσσευαν διατίθεντο σε όλους προκειμένου να μην πεταχτούν. Μετά εκδόθηκαν εγκύκλιοι με οδηγίες, σημείωσε ο κ. Τσαβλής.

Σύμφωνα με τον κ. Τσαβλή τη συγκεκριμένα ημέρα εμβολιάστηκαν όσοι ήταν στην αυλή της δομής, οι οποίοι είχαν φέρει κάποιον δικό τους άνθρωπο και στη συνέχεια, όπως ισχυρίστηκε, «οι υγειονομικοί καλέσαμε φίλους και γνωστούς».

«Απευθυνθήκαμε σε συγγενικά μας πρόσωπα που πληρούσαν τις προϋποθέσεις», δήλωσε ο κ. Τσαβλής.

«Δεν παραιτήθηκα γιατί δεν θεωρώ ότι διέπραξα κάποιο αδίκημα», ανέφερε και τόνισε ότι «υπήρξε αποπομπή, η οποία ήταν πολύ βιαστική και δεν μου δόθηκε η ευκαιρία να πω την άποψή μου».

Παράλληλα, αποκάλυψε ότι στα 12 άτομα που εμβολιάστηκαν ανήκε και στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ, σημειώνοντας ότι κακώς δίνεται στο θέμα πολιτική προέκταση.

«Δεν μετάνιωσα που καλέσαμε συγγενείς μας, γιατί σώσαμε τα εμβόλια» είπε τέλος ο κ. Τσαβλής.

πηγή: makthes.gr

Αν παρατηρήσετε κάποιο σφάλμα, επισημάνετε το επιθυμητό κείμενο και πιέστε Ctrl + Enter για να ενημερώσετε τον διαχειριστή για αυτό.
Σχόλια