Λίνα Μενδώνη: Ο Λιγνάδης είναι ένας επικίνδυνος άνθρωπος

Λίνα Μενδώνη: Ο Λιγνάδης είναι ένας επικίνδυνος άνθρωπος

«Ο Δημήτρης Λιγνάδης είναι ένας επικίνδυνος άνθρωπος. Αυτό προκύπτει τώρα» δήλωσε η υπουργός Πολιτισμού, Λίνα Μενδώνη, σε έκτακτη συνέντευξη Τύπου.

Η συνέντευξη τύπου που δόθηκε σήμερα έγινε με αφορμή τις εξελίξεις με τις καταγγελίες για σεξουαλική κακοποίηση και παρενόχληση από γνωστά πρόσωπα του θεάτρου.

"Ο Δημήτρης Λιγνάδης μάς εξαπάτησε. Με βαθιά υποκριτική τέχνη προσπαθούσε να μάς πείσει πως δεν έχει σχέση με όλα αυτά" είπε η κ. Μενδώνη.

Μάλιστα υπογράμμισε πως από τη στιγμή που ξεκίνησαν οι φήμες γύρω από το όνομά του  πιέστηκε από το υπουργείο Πολιτισμού προκειμένου να αποκαλύψει εάν σχετίζεται με όλα αυτά.

Αναφερόμενη σε πληροφορίες που κυκλοφορούν και οι οποίες κάνουν λόγο για φιλικές σχέσεις του πρωθυπουργού κ. Κυριάκου Μητσοτάκη  και της ίδιας με τον Δημήτρη Λιγνάδηη κ. Μενδώνη δήλωσε κατηγορηματικά: «Ο Πρωθυπουργός γνώριζε τον Λιγνάδη μόνο ως ηθοποιό. Ας ψάψουν μια φωτογραφία που να δείχνει ότι ο πρωθυπουργός ή εγώ κάναμε προσωπική παρέα μαζί του. Δεν θα βρουν». Απέδωσε δε αυτές τις πληροφορίες σε κατασκευασμένα fake news που εξυπηρετούν συγκεκριμένους σκοπούς. 

Παράλληλα η  κ. Μενδώνη ανακοίνωσε πως σήμερα το πρωί κατέθεσε στον εισαγγελέα υπόμνημα - αναφορά με την οποία θέτει στην διάθεσή του το σύνολο των εποπτευόμενων φορέων του ΥΠΠΟΑ αλλά και τον εαυτό της σε περίπτωση που χρειαστεί να καταθέσει ως μάρτυρας. 

Πηγή: rthess.gr

Αν παρατηρήσετε κάποιο σφάλμα, επισημάνετε το επιθυμητό κείμενο και πιέστε Ctrl + Enter για να ενημερώσετε τον διαχειριστή για αυτό.

Σχόλια