Θεσσαλονίκη: Σε καθαρισμό και περίφραξη ιδιόκτητων ακινήτων της στον Εύοσμο προχωρά η ΕΥΑΘ ΠΑΓΙΩΝ

Θεσσαλονίκη: Σε καθαρισμό και περίφραξη ιδιόκτητων ακινήτων της στον Εύοσμο προχωρά η ΕΥΑΘ ΠΑΓΙΩΝ

Στον καθαρισμό ακινήτων ιδιοκτησίας της θα προχωρήσει άμεσα η ΕΥΑΘ ΠΑΓΙΩΝ, στην περιοχή του Ευόσμου. Πρόκειται για 20 από τα συνολικά 60 ακίνητά της στην περιοχή, όπου, σε όποια χρειάζεται θα πραγματοποιηθεί εκσκαφή χαλαρών εδαφών, εκθάμνωση εδάφους, διαχείριση αποβλήτων εκσκαφών, κατασκευών και κατεδαφίσεων (ΑEKK) και λοιπών εργασιών.

Οι νόμιμες διαδικασίες θα ακολουθηθούν, σε όσες περιπτώσεις σημειώνεται καταπάτηση, όπως στην περίπτωση του ακινήτου στην οδό Αναγεννήσεως που έχει μετατραπεί σε πάρκινγκ, ή όπου υπάρχουν παραπήγματα, παρανόμως τοποθετημένα.

Στη συνέχεια θα γίνει η περίφραξη στα οικόπεδα όπου χρήζουν προφύλαξης, η οποία υπολογίζεται συνολικά στα 522 μ.

parapigma.jpg
parapigma.jpg
parking.jpg
parking.jpg

Με αυτόν τον τρόπο, η ΕΥΑΘ ΠΑΓΙΩΝ θα συμβάλει ταυτόχρονα, στην αναβάθμιση των γειτονιών του Ευόσμου, καθώς κατά την πάροδο των ετών, αρκετά ακίνητα μετατράπηκαν σε σκουπιδότοπους και μικρές «ζούγκλες», από την ανάπτυξη άγριων χόρτων, πυκνών θάμνων κ.ο.κ.

Θα ακολουθήσουν τα οικόπεδα στην Πολίχνη του Δήμου Παύλου Μελά και στην περιοχή Ξηροκρήνη/Σιδηροδρομικού Σταθμού, της Β’ Δημοτικής Κοινότητας του Δήμου Θεσσαλονίκης.

Πηγή: makthes.gr

Αν παρατηρήσετε κάποιο σφάλμα, επισημάνετε το επιθυμητό κείμενο και πιέστε Ctrl + Enter για να ενημερώσετε τον διαχειριστή για αυτό.

Σχόλια