Θεσσαλονίκη: Άστεγοι που δεν χωράνε στις κρατικές δομές φιλοξενούνται σε ξενοδοχείο

Θεσσαλονίκη: Άστεγοι που δεν χωράνε στις κρατικές δομές φιλοξενούνται σε ξενοδοχείο

Τις παγωμένες μέρες του χειμώνα η ζωή των αστέγων γίνεται ακόμη δυσκολότερη. Το βάρος της αστεγίας γίνεται ασήκωτο. Σε τόσο δύσκολες συνθήκες κανείς δεν πρέπει να αισθάνεται μόνος και αβοήθητος.

Για τον λόγο αυτό και επειδή το Υπνωτήριο Αστέγων του Δήμου Θεσσαλονίκης είναι πλήρες, όσοι άστεγοι δεν επιθυμούν να καταλύσουν στο ειδικά διαμορφωμένο περίπτερο της ΔΕΘ, έχουν τη δυνατότητα να διανυκτερεύσουν δωρεάν στο ξενοδοχείο Alexandria.

Η πρωτοβουλία για την φιλοξενία των αστέγων στο συγκεκριμένο ξενοδοχείο ανήκει σε ιδιώτη, ο οποίος αναλαμβάνει και την κάλυψη του κόστους διαμονής.

Η πρώτη ημέρα που φιλοξενήθηκαν άστεγοι στο ξενοδοχείο Alexandria ήταν η χθεσινή. Η προσφορά της φιλοξενίας θα ισχύει για σήμερα 18 Φεβρουαρίου και αύριο 19 Φεβρουαρίου, ημέρες κατά τις οποίες θα συνεχιστούν οι χαμηλές θερμοκρασίες.

Όσοι εντοπίσουν αστέγους ας τους ενημερώσουν για τη δυνατότητα που τους δίνεται. Τοξενοδοχείο Alexandria βρίσκεται στην οδόΕγνατία 18. Η προσέλευση των αστέγων γίνεται μέχρι τις21:00.

πηγή: thestival.gr

Αν παρατηρήσετε κάποιο σφάλμα, επισημάνετε το επιθυμητό κείμενο και πιέστε Ctrl + Enter για να ενημερώσετε τον διαχειριστή για αυτό.

Σχόλια