Θεσσαλονίκη: Βλάβη σε εμβολιαστικό κέντρο – Αγωνία για τους εμβολιασμούς

Θεσσαλονίκη: Βλάβη σε εμβολιαστικό κέντρο – Αγωνία για τους εμβολιασμούς

Στο πολύ σοβαρό ενδεχόμενο να μη γίνουν σήμερα, Τετάρτη 17 Φεβρουαρίου, οι προγραμματισμένοι εμβολιασμοί πολιτών για τον κορονοϊό στο εμβολιαστικό κέντρο του Δήμου Αμπελοκήπων – Μενεμένης, στην οδό Ελευθερίας, οδηγεί ένα πρόβλημα που προέκυψε στο ηλεκτρονικό σύστημα καταχώρησης.

Όπως αναφέρει στο ethnos.gr διοικητής της Γ’ ΥΠΕΣ, Παναγιώτης Μπογιατζίδης, προέκυψε ένα ηλεκτρονικό ζήτημα με το καταγραφικό που παρακολουθεί τις θερμοκρασίες όπου φυλάσσονται τα εμβόλια. Παρατηρήθηκαν σε αυτές κάποιες μεταβολές και η Γ΄ ΥΠΕ δεν προχωρεί στους εμβολιασμούς, μέχρις ότου πιστοποιηθεί ότι δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα.

Στο συγκεκριμένο εμβολιαστικό κέντρο έχουν προσέλθει από το πρωί δεκάδες πολίτες, ωστόσο, περιμένουν στην ουρά, μήπως τελικά το πρόβλημα λυθεί και καταφέρουν να εμβολιαστούν σήμερα.

«Είμαι κατηγορηματικός ότι δεν πρόκειται να χαθεί κανένα εμβόλιο και κανένας πολίτης δεν πρόκειται να χάσει το ραντεβού του. Είναι πολύ πιθανό το πρόβλημα να λυθεί ακόμα και μέσα στα επόμενα λεπτά κι εμείς να συμπτύξουμε το χρόνο, ώστε να εμβολιαστούν όλοι οι πολίτες που έχουν προγραμματισμένο ραντεβού. Ωστόσο, αν δεν καταστεί κάτι τέτοιο εφικτό και το πρόβλημα δε λυθεί μέσα στην ημέρα, όσοι είχαν προγραμματισμένο ραντεβού, θα εμβολιαστούν τις επόμενες ημέρες», τονίζει στο ethnos.gr o κ. Μπογιατζίδης.

ΠΗΓΗ: ethnos.gr

Αν παρατηρήσετε κάποιο σφάλμα, επισημάνετε το επιθυμητό κείμενο και πιέστε Ctrl + Enter για να ενημερώσετε τον διαχειριστή για αυτό.

Σχόλια