Δύο διαμαρτυρίες σήμερα στη Θεσσαλονίκη

Δύο διαμαρτυρίες σήμερα στη Θεσσαλονίκη

Στους δρόμους βγαίνουν για ακόμη μία φορά φοιτητές, καθώς και εργαζόμενοι στον κλάδο του τουρισμού και της εστίασης, στη Θεσσαλονίκη

Φοιτητικοί σύλλογοι διοργανώνουν νέο συλλαλητήριο σήμερα, Πέμπτη, στις 5.30 το απόγευμα, στο Άγαλμα Βενιζέλου, στο κέντρο της πόλης.

Οι φοιτητές διαμαρτύρονται για το νομοσχέδιο του υπουργείου Παιδείας που προβλέπει, μεταξύ άλλων, την πανεπιστημιακή αστυνόμευση αλλά και την αλλαγή στον τρόπο εισαγωγής των μαθητών στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση.

Νωρίτερα, στις 11 το πρωί  μέλη του Συνδικάτου Εργατοϋπαλλήλων Τουριστικών και Επισιτιστικών Επιχειρήσεων θα πραγματοποιήσουν συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από την Ένωση Ξενοδόχων Θεσσαλονίκης (ΕΞΘ), επί της Εγνατίας 81.  Ζητούν μέτρα για προστασία του εισοδήματός τους και για τη διασφάλιση της υγείας τους κατά τη διάρκεια της εργασίας τους. Στη συνέχεια, στη 1 μετά το μεσημέρι θα πραγματοποιήσουν μηχανοκίνητη πορεία με αφετηρία το Εργατικό Κέντρο σε ένδειξη συμπαράστασης για τους ντελιβεράδες με αφορμή την αύξηση των εργατικών ατυχημάτων στον κλάδο. Να σημειωθεί ότι αύριο, στις 11 πμ θα πραγματοποιήσουν νέα συγκέντρωση διαμαρτυρίας, αυτή τη φορά έξω από το κτίριο του πρώην ΥΜΑΘ και θα ακολουθήσει παρέμβαση στον ΟΑΕΔ της Δωδεκανήσου,

πηγή: grtimes.gr

Αν παρατηρήσετε κάποιο σφάλμα, επισημάνετε το επιθυμητό κείμενο και πιέστε Ctrl + Enter για να ενημερώσετε τον διαχειριστή για αυτό.
Σχόλια