Θεσσαλονίκη: Τραυμάτισαν προϊστάμενη super market όταν τις έπιασε να κλέβουν

Θεσσαλονίκη: Τραυμάτισαν προϊστάμενη super market όταν τις έπιασε να κλέβουν

Συνελήφθησαν από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Κορδελιού – Ευόσμου και του Τμήματος Ασφαλείας Κορδελιού – Ευόσμου, δύο γυναίκες και ένας άνδρας ηλικίας 49, 21 και 44 ετών, οι οποίοι ενέχονται σε περίπτωση ληστείας σε κατάστημα super market, στην περιοχή του Ευόσμου.

Συγκεκριμένα, το μεσημέρι της περασμένης Τρίτης 9 Φεβρουαρίου 2021, οι δύο γυναίκες εισήλθαν στο παραπάνω κατάστημα και αφαίρεσαν διάφορα προϊόντα, πλην όμως έγιναν αντιληπτές από την προϊστάμενη του εν λόγω καταστήματος, η οποία τις συγκράτησε στον προθάλαμο.

Στη συνέχεια εισήλθε στο εσωτερικό του super market ο τρίτος συνεργός και προκειμένου να αποφύγουν τη σύλληψη και να διατηρήσουν τα κλοπιμαία επιτέθηκαν στην προϊστάμενη τραυματίζοντάς την ελαφρά.

Οι δύο γυναίκες συνελήφθησαν άμεσα από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Κορδελιού – Ευόσμου, ενώ ο 44χρονος, ο οποίος τράπηκε σε φυγή, εντοπίστηκε και συνελήφθη την επόμενη ημέρα από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Κορδελιού – Ευόσμου στο κέντρο της πόλης.

πηγή: thestival.gr

Αν παρατηρήσετε κάποιο σφάλμα, επισημάνετε το επιθυμητό κείμενο και πιέστε Ctrl + Enter για να ενημερώσετε τον διαχειριστή για αυτό.
Σχόλια