Ταραντίλης: Βήμα-βήμα η χαλάρωση των μέτρων - Αύριο οι ανακοινώσεις για το άνοιγμα των καταστημάτων

Ταραντίλης: Βήμα-βήμα η χαλάρωση των μέτρων - Αύριο οι ανακοινώσεις για το άνοιγμα των καταστημάτων

Η χαλάρωση των μέτρων στην αγορά θα γίνει βήμα-βήμα είπε σήμερα ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Χρήστος Ταραντίλης κατά την ενημέρωση των πολιτικών συντακτών.

Παράλληλα τόνισε πως αύριο η επιτροπή των ειδικών θα εισηγηθεί τι πρέπει να γίνει να τα καταστήματα και στη συνέχεια ο υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη Νίκος Χαρδαλιάς θα ανακοινώσει τις κυβερνητικές αποφάσεις.

Όπως είπε ο κ. Ταραντίλης,  η κυβέρνηση πότε δεν θα πει «ή οικονομία ή παιδεία» και εργάζεται για να ανοίξουν  όσο το δυνατόν περισσότερες δραστηριότητες, ιδανικά όλες. Εξήγησε ότι οι ειδικοί θα λάβουν τις όποιες αποφάσεις οι οποίες θα ανακοινώνονται κάθε Παρασκευή από τον Υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας Νίκο Χαρδαλιά και αυτό θα γίνει και αύριο.

Αναφορικά με το νομοσχέδιο για τα Πανεπιστήμια, το χαρακτήρισε εμβληματική μεταρρύθμιση που αντιμετωπίζει χρόνιες παθογένειες και πρόσθεσε ότι ανοίγει το δρόμο για την κορυφή στα ΑΕΙ.

Σχετικά με τον άγριο ξυλοδαρμό υπαλλήλου του μετρό στην Ομόνοια έκανε λόγο για εικόνα ντροπής και διαβεβαίωσε ότι οι δράστες θα συλληφθούν.

Πηγή: thessnews.gr

Αν παρατηρήσετε κάποιο σφάλμα, επισημάνετε το επιθυμητό κείμενο και πιέστε Ctrl + Enter για να ενημερώσετε τον διαχειριστή για αυτό.

Σχόλια