Εργασίες αποκατάστασης και σήμερα στην 2η Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης – Ορίων Νομού Καβάλας

Εργασίες αποκατάστασης και σήμερα στην 2η Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης – Ορίων Νομού Καβάλας

Έκτακτες εργασίες αποκατάστασης του τεχνικού στο 89ο χιλιόμετρο στη 2η Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης –Ορίων Ν. Καβάλας (Δερβένι – Βασιλούδι – Γερακαρού- Απολλωνία- Ασπροβάλτα – Όρια Ν. Καβάλας), πραγματοποιούνται από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας

Πιο αναλυτικά, θα πραγματοποιηθούν έκτακτες εργασίες αποκατάστασης του τεχνικού στο 89ο χιλιόμετρο επί της 2ης Εθνικής Οδού Θεσσαλονίκης – Ορίων Νομού Καβάλας (ρεύμα προς Θεσσαλονίκη) λόγω υποχώρησης τσιμεντένιου τμήματος μετά από έντονη βροχόπτωση στις 04/01/2021.

Κατά την εκτέλεση των εργασιών η κίνηση των οχημάτων θα διενεργείται κατά περίπτωση, όπως ορίζει η Απόφαση έγκρισης των προσωρινών κυκλοφοριακών ρυθμίσεων για την εκτέλεση των εργασιών (υπ’ αριθμ. 6201 / 11-12-2020 (αρ. πρωτ. 2599/2/1632-ροστ/11-12-2020 – ΑΔΑ: ΨΞ8Β46ΜΤΛΒ-32Φ) Απόφαση Τροχαίας Θεσσαλονίκης).

Οι εργασίες έχουν προγραμματιστεί να πραγματοποιηθούν από το Σάββατο 9 Ιανουαρίου έως και το Σάββατο 16 Ιανουαρίου 2021, ανάλογα με τις επικρατούσες συνθήκες, με ώρα έναρξης στις 7.00 το πρωί.

Ήδη έχει γίνει η σχετική συνεννόηση με τη Διεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης και το Τμήμα Τροχαίας Ασπροβάλτας, ώστε να γίνουν οι απαραίτητες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την ασφαλέστερη διεξαγωγή της κυκλοφορίας στη διάρκεια των εργασιών.

πηγή: thestival.gr

Αν παρατηρήσετε κάποιο σφάλμα, επισημάνετε το επιθυμητό κείμενο και πιέστε Ctrl + Enter για να ενημερώσετε τον διαχειριστή για αυτό.

Σχόλια