Υποχώρησε εκ νέου η άσφαλτος στην Εθν. Αντιστάσεως μετά την καθίζηση

Υποχώρησε εκ νέου η άσφαλτος στην Εθν. Αντιστάσεως μετά την καθίζηση

Νέα υποχώρηση του οδοστρώματος στον κεντρικό δρόμο της Καλαμαριάς παρά την αποκατάστασή του μετά τη λακκούβα που άνοιξε λόγω σπασίματος αγωγού

Υποχώρηση του προσφάτως αποκατεστημένου οδοστρώματος στην οδό Εθνικής Αντιστάσεως, στην Καλαμαριά, που στα τέλη Δεκεμβρίου υπέστη καθίζηση μετά από σπάσιμο αγωγού αποχέτευσης της ΕΥΑΘ με αποτέλεσμα να προκληθεί τεράστια λακκούβα.

Σύμφωνα με τον υπεύθυνο του γραφείου Πολιτικής Προστασίας του δήμου Καλαμαριάς, Μάκη Γιώτη, τη νέα ελαφρά υποχώρηση παρατήρησαν χθες βράδυ αστυνομικοί που επέβαιναν σε περιπολικό και ειδοποίησαν τη δημοτική αρχή. Όπως αναφέρει ο ίδιος, διαπιστώθηκε εκ νέου υποχώρηση σε δύο σημεία εφαπτόμενα της τομής της ασφάλτου. Υπάλληλοι του δήμου ασφάλισαν προσωρινά το σημείο με ηλικά σήμανσης ώστε να αποφευχθεί τυχόν ατύχημα και να διαπιστωθεί σε τι κατάσταση βρίσκεται το οδόστρωμα.

Με τη σειρά του, ο δήμος Καλαμαριάς ενημέρωσε την ΕΥΑΘ, συνεργείο της οποίας μετέβη εκ νέου στο σημείο και αποκατέστησε ξανά το οδόστρωμα, αυτή τη φορά με επίστρωση ψυχρής ασφάλτου. Μετά το τέλος των εργασιών, που διήρκησαν περίπου μισή ώρα, το σημείο δόθηκε πάλι στην κυκλοφορία.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η ελαφρά υποχώρηση οφείλεται στο γεγονός ότι το σκάμμα ήταν μεγάλο και πολύ βαθύ, ενώ την κατάσταση επιβάρυνε και η νεροποντή που έπληξε τη Θεσσαλονίκη την περασμένη Δευτέρα.

Υπενθυμίζεται ότι από τη βλάβη που είχε προκληθεί στον αγωγό δεν επηρεάστηκαν οι καταναλωτές της ΕΥΑΘ.

πηγή: voria.gr

Αν παρατηρήσετε κάποιο σφάλμα, επισημάνετε το επιθυμητό κείμενο και πιέστε Ctrl + Enter για να ενημερώσετε τον διαχειριστή για αυτό.

Σχόλια