Θεσσαλονίκη: Αρνητής εκπροσώπησε χωρίς μάσκα όσους έριξαν το Σταυρό (VIDEO)

Θεσσαλονίκη: Αρνητής εκπροσώπησε χωρίς μάσκα όσους έριξαν το Σταυρό

Ένταση επικράτησε νωρίτερα σήμερα στην περιοχή του Λευκού Πύργου, όταν ομάδα συγκεντρώθηκε στο πλακόστρωτο της Νέας Παραλίας με στόχο να πραγματοποιήσει ρίψη του Σταυρού στο Θερμαϊκό, ελέω της μεγάλης γιορτής των Θεοφανείων.

Παρά τις αστυνομικές δυνάμεις που ήταν ισχυρές στο σημείο, οι διαδηλωτές – περίπου 20 με 30 άτομα – πραγματοποίησαν κανονικά τη συγκέντρωσή τους και στη συνέχεια ένας εξ αυτών έσπασε τον αστυνομικό κλοιό και έριξε το Σταυρό στο Θερμαϊκό.

Η αστυνομία προχώρησε σε προσαγωγές και επιβολή προστίμων για το σπάσιμο των απαγορευτικών μέτρων.

Λίγη ώρα μετά το συμβάν, ένας εκ των διαδηλωτών τοποθετήθηκε για το περιστατικό στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» στο Star. Ο ίδιος κατά δήλωσή του είναι αρνητής της μάσκας, ενώ εμφανίστηκε και στην τηλεοπτική σύνδεση με τη Νέα Παραλία χωρίς μάσκα. Στην συζήτηση που ακολούθησε, ο εκπρόσωπος του Συλλόγου «Μέγας Βασίλειος» τοποθετήθηκε και κατά των μέτρων, ενώ αντίδραση από το πανέλ προκάλεσαν όσα είπε για τις ΜΕΘ και τους ασθενείς με τον ιό.  

Πηγή: typosthes.gr

Αν παρατηρήσετε κάποιο σφάλμα, επισημάνετε το επιθυμητό κείμενο και πιέστε Ctrl + Enter για να ενημερώσετε τον διαχειριστή για αυτό.

Σχόλια