Φωτιά σε δύο αυτοκίνητα στη δυτική Θεσσαλονίκη

Φωτιά σε δύο αυτοκίνητα στη δυτική Θεσσαλονίκη

Σε δύο διαφορετικές περιπτώσεις – Επενέβη η Πυροσβεστική

Δύο διαφορετικά περιστατικά με φωτιές που ξέσπασαν σε αυτοκίνητα στη δυτική Θεσσαλονίκη κλήθηκε να αντιμετωπίσει σήμερα τα ξημερώματα η Πυροσβεστική.

Αναλυτικά, στην πρώτη περίπτωση, περίπου στη 01:20, από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία ξέσπασε φωτιά σε αυτοκίνητο που ήταν σταθμευμένο στη συμβολή των οδών Δραγούμη και Χαλκίδη στην Πολίχνη, με αποτέλεσμα να προκληθούν υλικές φθορές. Στο σημείο για την κατάσβεση της φωτιάς έφτασαν δύο οχήματα της Πυροσβεστικής με 6 πυροσβέστες. Προανάκριση για τα αίτια της φωτιάς διενεργεί η Πυροσβεστική Υπηρεσία.

Το δεύτερο περιστατικό έγινε περίπου στις 03:20 όταν από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία ξέσπασε φωτιά σε αυτοκίνητο το οποίο ήταν σταθμευμένο κοντά στο νοσοκομείο «Παπαγεωργίου». Το αυτοκίνητο κάηκε ολοσχερώς και για την κατάσβεση της φωτιάς επιχείρησαν δύο οχήματα της Πυροσβεστικής με 6 πυροσβέστες. Προανάκριση για το περιστατικό διενεργεί η αστυνομία.

* Φωτογραφία αρχείου

πηγή: typosthes.gr
Αν παρατηρήσετε κάποιο σφάλμα, επισημάνετε το επιθυμητό κείμενο και πιέστε Ctrl + Enter για να ενημερώσετε τον διαχειριστή για αυτό.

Σχόλια