Συνεχίζεται το 25ο διαδικτυακό χριστουγεννιάτικο bazaar των Προτύπων Εκπαιδευτηρίων Θεσσαλονίκης

Συνεχίζεται το 25ο διαδικτυακό χριστουγεννιάτικο bazaar των Προτύπων Εκπαιδευτηρίων Θεσσαλονίκης

Εκατοντάδες θεατές ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα των Προτύπων Εκπαιδευτηρίων Θεσσαλονίκης, παρακολουθώντας τη διαδικτυακή γιορτή-συναυλία του Σχολείου στη διάρκεια της οποίας ο Κώστας Λειβαδάς και η Ανδριάνα Μπάμπαλη ένωσαν τις φωνές τους με τις φωνές των παιδιών, των δασκάλων, των καθηγητών του Προτύπου Ωδείου Θεσσαλονίκης, αλλά και γνωστών καλλιτεχνών του θεάτρου και της ελληνικής μουσικής σκηνής υπέρ του Νοσοκομείου Παπαγεωργίου για την αντιμετώπιση του κορονοϊού.

Η ανταπόκριση ήταν συγκινητική, αλλά επιθυμία όλων είναι να συγκεντρωθεί ένα όσο γίνεται μεγαλύτερο ποσό ώστε να ενισχυθεί το δύσκολο έργο του νοσοκομείου με την αγορά υλικού και εξοπλισμού για ασθενείς με covid -19.

Γι’ αυτό υπενθυμίζεται ότι η συναυλία θα παρουσιάζεται ως τις 7 Ιανουαρίου στο site των Προτύπων Εκπαιδευτηρίων Θεσσαλονίκης  protypa.gr, όπου είναι αναρτημένος και ο αριθμός λογαριασμού της Αντηρίδας (Συλλόγου Φίλων Νοσοκομείου Παπαγεωργίου) στον οποίο όποιος επιθυμεί μπορεί να καταθέτει τη συνεισφορά του.

πηγή: thestival.gr

Αν παρατηρήσετε κάποιο σφάλμα, επισημάνετε το επιθυμητό κείμενο και πιέστε Ctrl + Enter για να ενημερώσετε τον διαχειριστή για αυτό.

Σχόλια