Θεσσαλονίκη - Αμπού Ντάμπι: Νέα απευθείας πτήση με τη Wizz Air

Θεσσαλονίκη - Αμπού Ντάμπι: Νέα απευθείας πτήση με τη Wizz Air

Απευθείας σύνδεση με τα Ηνωμένα Aραβικά Εμιράτα θα αποκτήσει η Θεσσαλονίκη πολύ σύντομα, με το νέο δρομολόγιο που θα ξεκινήσει η χαμηλού κόστους εταιρεία Wizzair. Ήδη η εταιρεία είχε ανακοινώσει από το καλοκαίρι το άνοιγμα βάσης στο Αμπού Ντάμπι και πτήσεις προς Αθήνα, Λάρνακα, Αλεξάνδρεια κτλ. Μετά από συνεχείς αναβολές τελικά, οι πτήσεις προς Αθήνα ξεκινάνε 15 Ιανουαρίου 2021, στην αρχή δύο φορές την εβδομάδα και από Φλεβάρη τρεις (Δευτέρα, Τετάρτη, Παρασκευή).

Σήμερα ανακοινώθηκε ότι στο δίκτυο της εταιρείας προστίθεται και η Θεσσαλονίκη και μάλιστα από 4 Φεβρουαρίου 2021, με το δρομολόγιο να εκτελείται 2 φορές την εβδομάδα, κάθε Πέμπτη και Κυριακή.

Το πρόγραμμα πτήσεων προβλέπει:

Αναχώρηση από Θεσσαλονίκη 18:30, άφιξη Αμπού Ντάμπι στις 01:40 (τοπική ώρα). Επιστροφή με αναχώρηση από Αμπού Ντάμπι στις 14:05 και άφιξη στη Θεσσαλονίκη στις 17:45. Από το Αμπού Ντάμπι μπορεί να πετάξει κανείς είτε με την Etihad προς μια πληθώρα προορισμών σε όλο τον κόσμο.

Το δρομολόγιο θα εκτελείται με αεροσκάφος Α-321Neo των 235 θέσεων και έχει ήδη ξεκινήσει η πώληση εισιτηρίων στην ιστοσελίδα της εταιρείας από 35 ευρώ!

Το Αμπού Ντάμπι είναι η πρωτεύουσα των Η.Α.Ε. και η δεύτερη πολυπληθέστερη πόλη μετά το Ντουμπάι, ενώ το εμιράτο είναι  το πιο πλούσιο. Είναι ιδιαίτερο πολυπολιτισμικό, έχει επιτρέψει το χτίσιμο χώρων λατρείας Εβραίων, Ορθόδοξων, Καθολικών, Ινδουιστών κτλ, έχει πολλά μοντέρνα και παραδοσιακά αξιοθέατα, πάρκα, πολυτελή μαγαζιά, και φημίζεται για το ετήσιο Γκραν Πρι της Formula 1.

Πηγή: typosthes.gr

Αν παρατηρήσετε κάποιο σφάλμα, επισημάνετε το επιθυμητό κείμενο και πιέστε Ctrl + Enter για να ενημερώσετε τον διαχειριστή για αυτό.
Σχόλια