Μέχρι τις 7 Ιανουαρίου το Φιλανθρωπικό Bazaar των Προτύπων Εκπαιδευτηρίων Θεσσαλονίκης

Μέχρι τις 7 Ιανουαρίου το Φιλανθρωπικό Bazaar των Προτύπων Εκπαιδευτηρίων Θεσσαλονίκης

Μεγάλη αποδοχή συναντά από το κοινό το διαδικτυακό 25ο Χριστουγεννιάτικο Φιλανθρωπικό Bazaar των Προτύπων Εκπαιδευτηρίων Θεσσαλονίκης, που συνεχίζεται με επιτυχία και ολοκληρώνεται τις 7 Ιανουαρίου.

Στο πλαίσιό του μπορείτε να αγοράσετε δώρα για τους αγαπημένους σας από το Online Παζάρι Αγάπης που συντονίστηκε υπό τη φροντίδα του γνωστού Σχολείου της Θεσσαλονίκης. Πολλά αξιόπιστα ηλεκτρονικά καταστήματα (e-shops) με ρούχα, παπούτσια, καλλυντικά, στολίδια για το σπίτι, αλλά και πλούσιες συλλογές κοσμημάτων κ.α. προσφέρουν μια ευρεία γκάμα επιλογών και δίνουν τη δυνατότητα κάνοντας τις αγορές σας αυτές τις γιορτινές ημέρες να βοηθήσετε παράλληλα συνανθρώπους μας που η συνεισφορά μας τους είναι πολύτιμη.

Τα ποσοστά των εσόδων που παραχωρεί το κάθε e-shop ξεχωριστά θα παραχωρηθούν υπέρ των φιλανθρωπικών συλλόγων Μ.Α.Ζ.Ι. (Με Αλληλεγγύη Ζούμε Ισότιμα) και Στοργή.

ΠΗΓΉ: thestival.gr

Αν παρατηρήσετε κάποιο σφάλμα, επισημάνετε το επιθυμητό κείμενο και πιέστε Ctrl + Enter για να ενημερώσετε τον διαχειριστή για αυτό.
Σχόλια