Παπαθανάσης: Δύσκολο να πούμε πότε θα ανοίξει η εστίαση

Παπαθανάσης: Δύσκολο να πούμε πότε θα ανοίξει η εστίαση

Έως τις 7 Ιανουαρίου θα λειτουργήσουν ως έχουν τα μέτρα για την αγορά, χωρίς την προσθήκη άλλων κλάδων, εν αναμονή των εισηγήσεων των ειδικών αμέσως μετά την Πρωτοχρονιά, τόνισε ο αναπληρωτής υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων Νίκος Παπαθανάσης στην εκπομπή "MEGA Σαββατοκύριακο".

Παράλληλα ξεκαθαρίζει ότι είναι δύσκολο γνωρίζει κανείς από τώρα πότε θα ανοίξει η εστίαση.

Αναφορικά με τα εμβόλια, ο κ. Παπαθανάσης τόνισε ότι θα εμβολιαστεί αμέσως μόλις ειδοποιηθεί, κάτι που θα κριθεί από τον προγραμματισμό της κυβέρνησης.

Ο εμβολιασμός θα μας δώσει πίσω τις ζωές μας, ενώ στη συνέχεια θα μπορέσουμε να επανεκκινήσουμε και την οικονομία, σχολίασε

Στα θέματα της αγοράς, ο κ. Παπαθανάσης ξεκαθάρισε ότι μέχρι τις 7 Ιανουαρίου θα συνεχίσουμε όπως τώρα και δεν θα ανοίξει κάποιος άλλος κλάδος.

Αναφέρθηκε εξάλλου στην απόφαση να επιτραπεί το κυνήγι και το ψάρεμα έως τις 7 Ιανουαρίου για δύο άτομα εντός περιφερειακής ενότητας.

Σημαντικό χαρακτήρισε τον τζίρο που προστέθηκε στα καταστήματα από το click away, μέτρο που "δούλεψε" περισσότερο για τα καταστήματα που ήταν πιο οργανωμένα, όπως είπε.

"Είχαμε αυξημένη κινητικότητα τις προηγούμενες μέρες" υπογράμμισε ο κ. Παπαθανάσης.

Πηγή:typosthes.gr/

Αν παρατηρήσετε κάποιο σφάλμα, επισημάνετε το επιθυμητό κείμενο και πιέστε Ctrl + Enter για να ενημερώσετε τον διαχειριστή για αυτό.
Σχόλια