Στη Θεσσαλονίκη τα πρώτα εμβόλια που παρέλαβε η χώρα μας για τον κορωνοϊό – Επί ποδός η ΕΛ.ΑΣ.

Στη Θεσσαλονίκη τα πρώτα εμβόλια που παρέλαβε η χώρα μας για τον κορωνοϊό – Επί ποδός η ΕΛ.ΑΣ.

Στη Θεσσαλονίκη θα βρίσκεται μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες του Σαββάτου το φορτηγό που έφερε στη χώρα μας τις πρώτες 9.000 δόσειςτου εμβολίου της Pfizer. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του thestival, στις 2 τα ξημερώματα η αποστολή που μεταφέρει τα εμβόλιαθα ξεκινήσει για την Αθήνα.

Όπως αποκάλυψε ο τηλεοπτικός σταθμός Open τα εμβόλιαέφτασαν στη χώρα μας οδικώς. Στις 18:00 πέρασε το τελωνείο του Προμαχώνα η αποστολή που τα μεταφέρει. Εκεί βρέθηκε ο Νίκος Χαρδαλιάς για να εποπτεύσει τη διαδικασία της παραλαβής.

Αυτή την ώρα το φορτηγό που μεταφέρει τα εμβόλια είναι σταθμευμένο σε γνωστό ξενοδοχείο της δυτικής Θεσσαλονίκης.

Στο ίδιο ξενοδοχείο θα παραμείνει μέχρι τις 2 τα ξημερώματα ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, Νίκος Χαρδαλιάς.

Γύρω από τις εγκαταστάσεις του ξενοδοχείου έχουν αναπτυχθεί ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις. Πάνοπλοι αστυνομικοίτης ΕΚΑΜκαι της ομάδας ΟΠΚΕβρίσκονται διάσπαρτοι στην ευρύτερη περιοχή.

Στις 2 έχει προγραμματιστεί η αναχώρηση της αποστολής για την Αθήνα. Στις 7 το πρωί είναι προγραμματισμένη η ταυτόχρονη παράδοση των πρώτων δόσεων του εμβολίου σε όλες τις χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Στη Θεσσαλονίκη τα πρώτα εμβόλια που παρέλαβε η χώρα μας για τον κορωνοϊό – Επί ποδός η ΕΛ.ΑΣ. , φωτογραφία-1 Στη Θεσσαλονίκη τα πρώτα εμβόλια που παρέλαβε η χώρα μας για τον κορωνοϊό – Επί ποδός η ΕΛ.ΑΣ. , φωτογραφία-2 Στη Θεσσαλονίκη τα πρώτα εμβόλια που παρέλαβε η χώρα μας για τον κορωνοϊό – Επί ποδός η ΕΛ.ΑΣ. , φωτογραφία-3

πηγή: thestival.gr

Αν παρατηρήσετε κάποιο σφάλμα, επισημάνετε το επιθυμητό κείμενο και πιέστε Ctrl + Enter για να ενημερώσετε τον διαχειριστή για αυτό.
Σχόλια