Βραβευμένες ταινίες του TiSFF… στις Διαδικτυακές Χριστουγεννιάτικες Γιορτές του Δ. Θεσσαλονίκης

Βραβευμένες ταινίες του TiSFF… στις Διαδικτυακές Χριστουγεννιάτικες Γιορτές του Δ. Θεσσαλονίκης

Οι διαδικτυακές Χριστουγεννιάτικες Γιορτές 2020 του Δήμου Θεσσαλονίκης εμπλουτίζουν το πρόγραμμά τους με 11 βραβευμένες ταινίες μικρού μήκους που θα προβάλλονται καθημερινά και από ώρα 19:00, από τις 23/12/2020 έως τις 3/1/2021, στην πλατφόρμα πολιτισμού του Δήμου Θεσσαλονίκης στο  www.e-thessalonikiculture.gr.

Πρόκειται για μια επιλογή ταινιών από το  Διεθνές Φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήκους που διοργανώθηκε για 14η συνεχή χρονιά και παρουσιάστηκε φέτος, με μεγάλη επιτυχία, στο ψηφιακό φεστιβάλ των 55ων Δημητρίων.

Οι «Επιλεγμένες & Βραβευμένες Ταινίες  του  TiSFF» είναι μια σειρά από εντυπωσιακές και πρωτοποριακές  ταινίες μικρού μήκους  απ’ όλον τον κόσμο, που έχουν αποσπάσει σημαντικές διακρίσεις. Η επιλογή των ταινιών έγινε από τον Γιάννη Ζαχόπουλο, εμπνευστή και δημιουργό του TiSFF.

Οι 11 ταινίες μικρού μήκους που θα προβληθούν είναι:

PIPO and  BLIND LOVE

ODOL GORRI  

TOUCH  ME

BATHTUB by the SEA 

MATRIOCHKAS  

MOTHER’S 

BELLA 

SKIN 

ARROWS  * Day 4

54/ THE BLIND TURTLEand the ENDLESS SEA * Day 1

BEAUTY BOYS 

Το TiSSF (www.tisff.eu) είναι ένα διεθνές φεστιβάλ που στόχο έχει την προβολή και προώθηση πρωτοποριακών ιδεών και τάσεων, όπως αυτές αποτυπώνονται στις δουλειές νέων δημιουργών του κινηματογράφου, οι οποίοι σε μικρής διάρκειας ταινίες (max. 45 ‘), συμπυκνώνουν και καταγράφουν την πορεία του πλανήτη σε επίπεδο κοινωνικό, πολιτικό, ερωτικό, ανθρωπίνων δικαιωμάτων, διαπροσωπικών σχέσεων αλλά και κάθε είδους καλλιτεχνικών οπτικών.

πηγή: e-thessalonikiculture.gr

Αν παρατηρήσετε κάποιο σφάλμα, επισημάνετε το επιθυμητό κείμενο και πιέστε Ctrl + Enter για να ενημερώσετε τον διαχειριστή για αυτό.
Σχόλια