Η επίσημη ανακοίνωση της αστυνομίας για τα Χριστούγεννα στη Θεσσαλονίκη

Η επίσημη ανακοίνωση της αστυνομίας για τα Χριστούγεννα στη Θεσσαλονίκη

Εντατικοί έλεγχοι της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης κατά την εορταστική περίοδο των Χριστουγέννων, Πρωτοχρονιάς και Θεοφανείων - Οι έλεγχοι αφορούν στην εφαρμογή των μέτρων αποφυγής και περιορισμού της διάδοσης του κορωνοϊού

Επίσημη ανακοίνωση εξέδωσε η αστυνομία για εντατικούς ελέγχους στη Θεσσαλονίκη κατά την εορταστική περίοδο, θέλοντας να υπενθυμίσει στους πολίτες την τήρηση των μέτρων.

Ειδικότερα η ανακοίνωση της ΕΛΑΣ αναφέρει τα εξής:

Η Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης, ενόψει της εορταστικής περιόδου των Χριστουγέννων, Πρωτοχρονιάς και Θεοφανείων αποδίδοντας ιδιαίτερη σημασία στην προστασία της δημόσιας υγείας, έχει δώσει τις απαραίτητες κατευθύνσεις στις Υπηρεσίες της για την εντατικοποίηση των ελέγχων για την εφαρμογή των μέτρων αποφυγής και περιορισμού της διάδοσης του κορωνοϊού.

Στο πλαίσιο αυτό, κλιμάκια Υπηρεσιών της Γ.Α.Δ.Θ. θα διενεργούν καθημερινά ελέγχους σε κεντρικά σημεία της πόλης, πλατείες, σταθμούς διοδίων, σταθμό υπεραστικών λεωφορείων, σιδηροδρομικό σταθμό, αερολιμένα Θεσσαλονίκης κ.α.

Η Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης, με αφορμή την επικείμενη εορταστική περίοδο, υπενθυμίζει και πάλι σε όλους τους πολίτες ότι επιβάλλεται:

  • Η υποχρέωση χρήσης μη ιατρικής μάσκας σε όλους τους εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους.
  • Περιορισμός κυκλοφορίας των πολιτών εν όλω για μετακινήσεις εντός της Περιφέρειας. Εξαιρούνται οι μετακινήσεις πολιτών για την εξυπηρέτηση ζωτικών, προσωπικών ή επαγγελματικών αναγκών τους που δεν μπορούν να ικανοποιηθούν με άλλον τρόπο.
  • Απαγόρευση μετακίνησης, με οποιοδήποτε μέσο, εκτός των ορίων της Περιφέρειας.

πηγή: typosthes.gr

Αν παρατηρήσετε κάποιο σφάλμα, επισημάνετε το επιθυμητό κείμενο και πιέστε Ctrl + Enter για να ενημερώσετε τον διαχειριστή για αυτό.
Σχόλια