Δέματα Αγάπης στο “Ελληνικό Παιδικό Χωριό” Φιλύρου Θεσσαλονίκης

Δέματα Αγάπης στο “Ελληνικό Παιδικό Χωριό” Φιλύρου Θεσσαλονίκης

ΔΕΜΑΤΑ ΑΓΑΠΗΣ στο «Ελληνικό Παιδικό Χωριό» στο Φίλυρο Θεσσαλονίκης παρέδωσαν σήμερα, Δευτέρα 21 Δεκεμβρίου, το Ελληνικό Κέντρο Επικοινωνίας και ο Μητροπολιτικός Ροταριανός Όμιλος Θεσσαλονίκης, εν όψει των εορτών των Χριστουγέννων, με τσουρέκια, σοκολάτες, κρουασάν και άλλα προϊόντα τροφίμων μακράς διάρκειας για τις ανάγκες των παιδιών του ιδρύματος.

Εκ μέρους του Ελληνικού Κέντρου Επικοινωνίας παραβρέθηκε ο πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου κ. Ντίνος Κωστόπουλος και τον R.C. Metropolitan εκπροσώπησαν η πρόεδρος του ομίλου Νάνσυ Ανοιξά και ο Χρήστος Ευαγγελόπουλος.

To Ελληνικό Κέντρο Επικοινωνίας ευχαριστεί για την συνεισφορά τους: τη NESTLE HELLAS A.E./ NESCAFE και Παραδοσιακός «Λουμίδη Παπαγάλος», Αλεύρι «MANNA” Αφοι ΚΕΡΑΜΑΡΗ, EURIMAC A.E./Ζυμαρικά ΜΑΚΒΕΛ, καταστήματα ενδυμάτων, τσαντών και αξεσουάρ DOCA A.E., PCP Clothing/Παπαχρήστου, VOYAGER Travel & Congress και τα Ζαχαροπλαστεία Νίκος ΑΛΕΞΟΥΔΑΣ.

πηγή: thestival.gr

Αν παρατηρήσετε κάποιο σφάλμα, επισημάνετε το επιθυμητό κείμενο και πιέστε Ctrl + Enter για να ενημερώσετε τον διαχειριστή για αυτό.
Σχόλια