Εργασίες συντήρησης από σήμερα στην παράπλευρη οδό Θεσσαλονίκης – Έδεσσας στο τμήμα της λεωφόρου Αθηνών

Εργασίες συντήρησης από σήμερα στην παράπλευρη οδό Θεσσαλονίκης – Έδεσσας στο τμήμα της λεωφόρου Αθηνών

Εργασίες ασφαλτόστρωσης στον SR (παράπλευρη οδό) Θεσσαλονίκης-Έδεσσας στο τμήμα της λεωφόρου Αθηνών θα πραγματοποιηθούν από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας από σήμερα Δευτέρα 21 Δεκεμβρίου έως και την Τετάρτη 23 Δεκεμβρίου 2020.

Πιο αναλυτικά, θα πραγματοποιηθούν εργασίες ασφαλτόστρωσης στον SR (παράπλευρη οδό) Θεσσαλονίκης – Έδεσσας στο τμήμα της λεωφόρου Αθηνών, περίπου 200 μέτρα μετά την επιχείρηση “ISOMAT” έως την είσοδο του οικισμού Αγίου Αθανασίου, σε όλο το πλάτος της οδού και στις δύο κατευθύνσεις.

Οι εργασίες θα πραγματοποιηθούν κατά το χρονικό διάστημα από τη Δευτέρα 21 Δεκεμβρίου 2020 έως και την Τετάρτη 23 Δεκεμβρίου 2020, ανάλογα με τις επικρατούσες καιρικές συνθήκες και με ώρα έναρξης στις 07.00 το πρωί.

Ήδη έχει γίνει η σχετική συνεννόηση με τη Διεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης και το Τμήμα Τροχαίας Χαλκηδόνας, ώστε να γίνουν οι απαραίτητες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την ασφαλέστερη διεξαγωγή της κυκλοφορίας στη διάρκεια των εργασιών.

πηγή: thestival.gr

Αν παρατηρήσετε κάποιο σφάλμα, επισημάνετε το επιθυμητό κείμενο και πιέστε Ctrl + Enter για να ενημερώσετε τον διαχειριστή για αυτό.
Σχόλια