Θεσσαλονίκη: Δωρεάν rapid test με drive through για 4 μέρες - Σε ποιο σημείο

Θεσσαλονίκη: Δωρεάν rapid test με drive through για 4 μέρες - Σε ποιο σημείο

Για ακόμη μια φορά τα κλιμάκια του ΕΟΔΥ ανταποκρίνονται θετικά, στο κάλεσμα της Αντιδημάρχου  Κοινωνικής Πολιτικής, Αλληλεγγύης,  Δημόσιας Υγείας και Ισότητας των Δύο Φύλων, Εύας Ντόντη -Μπανιώρα και από την ερχόμενη εβδομάδα θα βρίσκονται στην Καλαμαριά για ελέγχους.

Συγκεκριμένα, από την Δευτέρα 21 Δεκεμβρίου  έως και την Πέμπτη, παραμονή Χριστουγέννων,  το κλιμάκιο του ΕΟΔΥ θα βρίσκεται στην περιοχή του Φοίνικα και στο ύψος του ΚΑΠΗ (Εθνικής Αντιστάσεως & Άρεως 1), τις ώρες  10.00 έως 15:00 και θα πραγματοποιεί δωρεάν μαζικό δειγματοληπτικό έλεγχο ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου Covid-19 (rapid tests),  μέσω της δράσης Drive–through (μέσα από το αυτοκίνητο) στους πολίτες.

Η Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής, με δήλωσή της απευθύνει ένα μεγάλο ευχαριστώ στον ΕΟΔΥ για τον αγώνα κατά της Πανδημίας που δίνει καθημερινά από τον περασμένο Μάρτιο με τακτικούς ελέγχους, καθώς επίσης και σε όλους τους υγειονομικούς που βρίσκονται στην πρώτη γραμμή.

Ο Δήμαρχος Καλαμαριάς κ. Δαρδαμανέλης σε δήλωσή του  ευχαριστεί τους υπαλλήλους του Δήμου και τον ΕΟΔΥ. Εστιάστηκε βέβαια  στους εργαζόμενους της Καθαριότητας,  οι οποίοι  από το δικό τους πόστο βρίσκονται  στην πρώτη γραμμή.

Πηγή: typosthes.gr

Αν παρατηρήσετε κάποιο σφάλμα, επισημάνετε το επιθυμητό κείμενο και πιέστε Ctrl + Enter για να ενημερώσετε τον διαχειριστή για αυτό.
Σχόλια