"Όταν όλα θα έχουν περάσει, η Θεσσαλονίκη θα είναι η πόλη που θα θέλεις να ταξιδέψεις" (βίντεο)

"Όταν όλα θα έχουν περάσει, η Θεσσαλονίκη θα είναι η πόλη που θα θέλεις να ταξιδέψεις" (βίντεο)

“Όταν όλα θα έχουν περάσει η Θεσσαλονίκη θα είναι η πόλη που θα θέλεις να ταξιδέψεις”. 

Αυτό το μήνυμα αισιοδοξίας στέλνει ο Οργανισμός Τουρισμού Θεσσαλονίκης, μέσα από μία παραγωγή που πραγματοποιήθηκε μέσα στις δύσκολες συνθήκες του lockdown, δίνοντας το στίγμα της πόλης και προβάλλοντας το ισχυρότερο πλεονέκτημά της.

Η γιορτινή παραγωγή του Οργανισμού με τίτλο «Next Christmas» είναι μία διασκευή της κλασικής επιτυχίας των Wham «Last Christmas» και είναι και το ευχετήριο μήνυμα που στέλνει η Θεσσαλονίκη σ’ όλο τον κόσμο.

Προβάλλει τους καθημερινούς ανθρώπους της πόλης και πραγματοποιήθηκε κατά τη διάρκεια των περιοριστικών μέτρων με όλες τις απαραίτητες άδειες και τηρώντας όλα τα απαιτούμενα μέτρα ασφαλείας.

«Γιατί η Θεσσαλονίκη είναι οι άνθρωποι της. Άνθρωποι χαμογελαστοί …αισιόδοξοι…αγωνιστές. Άνθρωποι που δεν το βάζουν κάτω στα αδιέξοδα! Άνθρωποι που θέλεις να τους γνωρίσεις» τονίζει η πρόεδρος του Οργανισμού Τουρισμού και αντιπεριφερειάρχης Θεσσαλονίκης, Βούλα Πατουλίδου, η οποία δεν ξεχνά να υπενθυμίσει στους πολίτες ότι «φέτος μένουμε όλοι σπίτι, για να μπορέσουμε του χρόνου να γιορτάσουμε όλοι μαζί!».

Πηγή: makthes.gr

Αν παρατηρήσετε κάποιο σφάλμα, επισημάνετε το επιθυμητό κείμενο και πιέστε Ctrl + Enter για να ενημερώσετε τον διαχειριστή για αυτό.
Σχόλια