Θεσσαλονίκη: Φωταγωγείται σήμερα το Μέγαρο Μουσικής για τα Χριστούγεννα

Θεσσαλονίκη: Φωταγωγείται σήμερα το Μέγαρο Μουσικής για τα Χριστούγεννα

Φωταγωγημένο με έναν πρωτότυπο και καλαίσθητο χριστουγεννιάτικο διάκοσμο θα είναι από σήμερα Παρασκευή 18 Δεκεμβρίου 2020 το Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης, συμβάλλοντας με τον δικό του τρόπο στη δημιουργία εορταστικής ατμόσφαιρας στην πόλη.

Άγγελοι, αστέρια, έλατα, αλλά και οι «πριμαντόντες των Χριστουγέννων», οκτώ κούκλες ντυμένες με κοστούμια από όπερες και θεατρικά έργα και διακοσμημένες με χριστουγεννιάτικα στοιχεία, συνθέτουν μια πανέμορφη εικόνα και έναν πόλο έλξης για τους ανθρώπους που κινούνται στην περιοχή για τη σωματική τους άσκηση.

Θεσσαλονίκη: Φωταγωγείται σήμερα το Μέγαρο Μουσικής για τα Χριστούγεννα, φωτογραφία-1

Ο διάκοσμος αυτός είναι μόνο ένα μέρος από τον φαντασμαγορικό στολισμό που είχε προγραμματιστεί με αφορμή τη φετινή επέτειο των 20 χρόνων του Μεγάρου Μουσικής Θεσσαλονίκης. Ο Οργανισμός, έχοντας συναίσθηση της κατάστασης με την πανδημία στην πόλη, τη χώρα και τον πλανήτη, αποφάσισε να μην υλοποιήσει αυτό τον προγραμματισμό στο σύνολό του, που στις δεδομένες συνθήκες θα φαινόταν ίσως αναντίστοιχος, αλλά να προχωρήσει με αίσθηση του μέτρου.

Θεσσαλονίκη: Φωταγωγείται σήμερα το Μέγαρο Μουσικής για τα Χριστούγεννα, φωτογραφία-2

Έτσι, προσφέρει στο κοινό της πόλης άλλο ένα σημείο ενδιαφέροντος και κάνει την πλατεία του με την έξοχη θέα ακόμη πιο ελκυστική και… φωτογενή. Πάνω απ’ όλα, μέσα από τον στολισμό αλλά και το πλούσιο χριστουγεννιάτικο πρόγραμμα μεταδόσεών του, που θα ανακοινωθεί σύντομα, δηλώνει δυναμικά την παρουσία του και εύχεται σε όλους καλές γιορτές, με υγεία, καλοτυχία και προκοπή.

πηγή: thestival.gr

Θεσσαλονίκη: Φωταγωγείται σήμερα το Μέγαρο Μουσικής για τα Χριστούγεννα, φωτογραφία-3
Αν παρατηρήσετε κάποιο σφάλμα, επισημάνετε το επιθυμητό κείμενο και πιέστε Ctrl + Enter για να ενημερώσετε τον διαχειριστή για αυτό.
Σχόλια