Θεσσαλονίκη: «Άνοιγαν» αυτοκίνητα στην περιοχή της Καλαμαριάς

Θεσσαλονίκη: «Άνοιγαν» αυτοκίνητα στην περιοχή της Καλαμαριάς

Εξιχνιάσθηκαν πλήθος διαρρήξεων καθώς και κλοπές οχημάτων

Εξιχνιάστηκαν έπειτα από την επιστάμενη έρευνα αστυνομικών του Τμήματος Ασφαλείας Καλαμαριάς, πλήθος διαρρήξεων, καθώς και κλοπές οχημάτων που πραγματοποιήθηκαν στην περιοχή αρμοδιότητας τους.

Συγκεκριμένα, σχηματίσθηκε δικογραφία για τα αδικήματα των διακεκριμένων περιπτώσεων κλοπής σε βάρος δύο (2) αλλοδαπών, οι οποίοι σημειώνεται ότι είχαν συλληφθεί στις (09-12-2020) στην περιοχή Χαριλάου, καθώς διαπιστώθηκε η εμπλοκή τους σε παρόμοια αδικήματα.

Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, οι ανωτέρω μαζί με δύο συνεργούς, κατά το χρονικό διάστημα από 27-09-2020 έως 20-11-2020 στην περιοχή της Καλαμαριάς, προέβησαν στη διάπραξη δεκατεσσάρων (14) διαρρήξεων οχημάτων απ΄όπου αφαιρούσαν ηλεκτρονικές συσκευές, προσωπικά αντικείμενα και έγγραφα, ενώ σε δύο (2) επιπλέον περιπτώσεις, εντόπισαν στο εσωτερικό οχημάτων που παραβίασαν, κλειδιά έτερων αυτοκινήτων, τα οποία στη συνέχεια αφαίρεσαν από κοντινό σημείο που ήταν σταθμευμένα.

Τα δύο προαναφερόμενα οχήματα ανευρέθηκαν και αποδόθηκαν στους ιδιοκτήτες τους, ενώ στο πλαίσιο διερεύνησης της υπόθεσης, ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία δύο (2) ακόμη αλλοδαπών σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για αποδοχή και διάθεση προϊόντων εγκλήματος.

πηγή: typosthes.gr

Αν παρατηρήσετε κάποιο σφάλμα, επισημάνετε το επιθυμητό κείμενο και πιέστε Ctrl + Enter για να ενημερώσετε τον διαχειριστή για αυτό.
Σχόλια