Ξεκινούν σήμερα εργασίες συντήρησης στην 27η Επαρχιακή Οδό Θεσσαλονίκης – Νέας Μηχανιώνας

Ξεκινούν σήμερα εργασίες συντήρησης στην 27η Επαρχιακή Οδό Θεσσαλονίκης – Νέας Μηχανιώνας

Εργασίες συντήρησης επί της 27ης Επαρχιακής Οδού Θεσσαλονίκης- Νέας Μηχανιώνας θα πραγματοποιηθούν από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας από σήμερα, Τετάρτη 16 Δεκεμβρίου έως και την Παρασκευή 18 Δεκεμβρίου 2020 και από τη Δευτέρα 21 Δεκεμβρίου έως την Τετάρτη 23 Δεκεμβρίου.

Πιο αναλυτικά, θα πραγματοποιηθούν εργασίες αντικατάστασης στηθαίων επί της νησίδας της 27ης Επαρχιακής Οδού α) από διασταύρωση Πλαγιαρίου έως την είσοδο Περαίας (και στις δύο κατευθύνσεις κυκλοφορίας) και β) δεξιά επί του ερείσματος από την είσοδο Περαίας έως τη Ν. Μηχανιώνα.

Οι εργασίες έχουν προγραμματιστεί από Τετάρτη 16-12-2020 έως Παρασκευή 18-12-2020 και από Δευτέρα 21-12-2020 έως Τετάρτη 23-12-2020, ανάλογα με τις επικρατούσες καιρικές συνθήκες. Η ώρα έναρξης των εργασιών είναι 7.30 π.μ.

Ήδη έχει γίνει η σχετική συνεννόηση με τη Διεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης και το Τμήμα Τροχαίας Θέρμης ώστε να γίνουν οι απαραίτητες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την ασφαλέστερη διεξαγωγή της κυκλοφορίας στη διάρκεια των εργασιών.

πηγή: thestival.gr

Αν παρατηρήσετε κάποιο σφάλμα, επισημάνετε το επιθυμητό κείμενο και πιέστε Ctrl + Enter για να ενημερώσετε τον διαχειριστή για αυτό.
Σχόλια