Θεσσαλονίκη: Κατέθεσαν στην Ασφάλεια δύο παίκτες του Άρη για την καταγγελία Καραπαπά περί δωροδοκίας

Θεσσαλονίκη: Κατέθεσαν στην Ασφάλεια δύο παίκτες του Άρη για την καταγγελία Καραπαπά περί δωροδοκίας

Το κατώφλι του Αστυνομικού Μεγάρου Θεσσαλονίκης πέρασαν το απόγευμα της Δευτέρας οι ποδοσφαιριστές της Π.Α.Ε. Άρης, Μάριος Σιαμπάνης και Γιώργος Δεληζήσης. Οι δύο αθλητές κλήθηκαν να καταθέσουν όσα γνωρίζουν για την καταγγελία του αντιπροέδρου της Π.Α.Ε. Ολυμπιακός περί απόπειρας δωροδοκίας αθλητή του Άρη πριν την αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ.

Με αυτές τις δύο καταθέσεις ανοίγει η αστυνομική έρευνα της Υποδιεύθυνσης Αντιμετώπισης Βίας στους Αθλητικούς Χώρους της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης για να διαπιστωθεί αν τελέστηκαν τα αδικήματα που αναφέρει στην καταγγελία του ο αντιπρόεδρος της Π.Α.Ε. Ολυμπιακός. Τις επόμενες ημέρες θα κληθούν στην Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης και άλλα πρόσωπα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του thestival, ο αντιπρόεδρος της Π.Α.Ε. Ολυμπιακός, Κώστας Καραπαπάς, θα κληθεί να καταθέσει από την Υ.Α.Β.Α.Χ. της Διεύθυνσης Ασφαλείας Αττικής και στη συνέχεια η κατάθεσή του θα παραδοθεί στην αντίστοιχη υπηρεσία της Θεσσαλονίκης, που διενεργεί και την σχετική έρευνα.

Η έρευνα της Υ.Α.Β.Α.Χ. ξεκίνησε αμέσως μετά την διαταγή του προϊσταμένου της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης, κ. Παναγιώτη Παναγιωτόπουλου, για διενέργεια επείγουσας προκαταρκτικής εξέτασης επί των καταγγελιών Καραπαπά.

Τι κατήγγειλε ο αντιπρόεδρος της Π.Α.Ε. Ολυμπιακός

Με δήλωσή του, που διανεμήθηκε στα ΜΜΕ, ο αντιπρόεδρος της Π.Α.Ε. Ολυμπιακός, Κώστας Καραπαπάς, υποστήριξε ότι έγινε προσπάθεια δωροδοκίας του τερματοφύλακα του Άρη. Κατήγγειλε επίσης ότι ο τερματοφύλακας, Μ. Σιαμπάνης, αλλά και άλλοι δύο παίκτες του Άρη δέχθηκαν απειλές.

Μεταξύ άλλων η καταγγελία Καραπαπά αναφέρει τα εξής:

“Πήγε ο πρώην υπάλληλος σας και συνεργάτης σας πλέον σε άλλα… έργα, ο Νώντας (Ν.Π) με μια σακούλα γεμάτη λεφτά στον τερματοφύλακα του Άρη Σιαμπάνη και αποπειράθηκε να τον δωροδοκήσει με μεγάλο ποσό που είχε σε σακούλα ναι ή όχι;Είχε μαζί του σκληρό ποινικό-μπράβο ο οποίος ήταν στο συγκεκριμένο ραντεβού ναι ή όχι; Είναι αλήθεια ότι ο Σιαμπάνης απειλήθηκε, τρομοκρατήθηκε, εν τέλει δεν αγωνίστηκε ή όχι;”

Η αντίδραση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ

Η εισαγγελική παρέμβαση για τις καταγγελίες Καραπαπά βρήκαν την Π.Α.Ε. ΠΑΟΚ απόλυτα σύμφωνα. Μάλιστα η ασπρόμαυρη Π.Α.Ε. ζήτησε επακριβώς: “Για ταχύτερη εξιχνίαση των αστείων καταγγελιών του Κώστα Καραπαπά, ζητά από τον Εισαγγελέα που ερευνά την υπόθεση να καλέσει όσα στελέχη της ομάδας μας θεωρεί χρήσιμο, να ανοίξουν τα τηλέφωνά τους, όπως επίσης και τα τηλέφωνα των κ.κ. Μαρινάκη, Θόδωρου Καρυπίδη, Κώστα Καραπαπά, Λίνας Σουλούκου, Μάριου Σιαμπάνη, Γιώργου Δεληζήση”.

ΠΗΓΉ: thestival.gr

Αν παρατηρήσετε κάποιο σφάλμα, επισημάνετε το επιθυμητό κείμενο και πιέστε Ctrl + Enter για να ενημερώσετε τον διαχειριστή για αυτό.
Σχόλια