Η Θεσσαλονίκη φόρεσε τα γιορτινά της – Δείτε εικόνες από τη στολισμένη πόλη

Η Θεσσαλονίκη φόρεσε τα γιορτινά της – Δείτε εικόνες από τη στολισμένη πόλη

Συμπληρώνεται καθημερινά το παζλ του χριστουγεννιάτικου στολισμού της Θεσσαλονίκης. Τα συνεργεία της δημοτικής αρχής προσθέτουν διαρκώς εορταστικές “πινελιές” σε κάθε γωνιά της πόλης, ακολουθώντας τις οδηγίες της ομάδας που έχει συστήσει ο Κωνσταντίνος Ζέρβας για τον σκοπό αυτό.

Συνεχίζοντας την περυσινή του προσπάθεια ο Δήμος Θεσσαλονίκης κρατάει ψηλά τον πήχη και γεμίζει με φωτεινά στολίδια και εντυπωσιακές κατασκευές τόσο το κέντρο της πόλης, όσο και τα πάρκα των υπολοίπων δημοτικών ενοτήτων.

Στην πλατεία Αριστοτέλους εκτός από τα χριστουγεννιάτικα δέντρα και τις κόκκινες φωτιζόμενες στήλες, στήθηκε ένα γυάλινο περίπτερο με μικρότερα στολισμένα δέντρα και λαμπιόνια.

Η Θεσσαλονίκη φόρεσε τα γιορτινά της – Δείτε εικόνες από τη στολισμένη πόλη, φωτογραφία-1
Η Θεσσαλονίκη φόρεσε τα γιορτινά της – Δείτε εικόνες από τη στολισμένη πόλη, φωτογραφία-2

Από προχθές, στην παραλία της Θεσσαλονίκης, στο ύψος του αγάλματος του Κ. Καραμανλή έχουν τοποθετηθεί τα φωτιζόμενα «Λάμδα». Μικροί και μεγάλοι σπεύδουν να φωτογραφηθούν στο αξιοθέατο.

Η Θεσσαλονίκη φόρεσε τα γιορτινά της – Δείτε εικόνες από τη στολισμένη πόλη, φωτογραφία-3
Η Θεσσαλονίκη φόρεσε τα γιορτινά της – Δείτε εικόνες από τη στολισμένη πόλη, φωτογραφία-4
Η Θεσσαλονίκη φόρεσε τα γιορτινά της – Δείτε εικόνες από τη στολισμένη πόλη, φωτογραφία-5

Την Παρασκευή ολοκληρώθηκε η τοποθέτηση του εορταστικού στολισμού της οδού Τσιμισκή. Όλα τα δέντρα εκατέρωθεν της οδού «ντύθηκαν» με λαμπάκια. Η εικόνα που δημιουργεί ο φωτισμός της οδού μόλις σκοτεινιάσει είναι μαγευτική.

Η Θεσσαλονίκη φόρεσε τα γιορτινά της – Δείτε εικόνες από τη στολισμένη πόλη, φωτογραφία-6

Πηγή: thestival.gr

Αν παρατηρήσετε κάποιο σφάλμα, επισημάνετε το επιθυμητό κείμενο και πιέστε Ctrl + Enter για να ενημερώσετε τον διαχειριστή για αυτό.
Σχόλια