Ανοίγουν σήμερα κομμωτήρια – βιβλιοπωλεία

Ανοίγουν σήμερα κομμωτήρια – βιβλιοπωλεία

Ανοίγουν από σήμερα Δευτέρα 14 Δεκεμβρίου τα κομμωτήρια και τα βιβλιοπωλεία, ως ένα πρώτο βήμα επιστροφής στην κανονικότητα εν μέσω του δευτέρου lockdown.

Μετά τη χθεσινή πρεμιέρα του click away στα εμπορικά καταστήματα, γίνεται ακόμη μια προσπάθεια να επαναλειτουργήσει η αγορά, με τους επιστήμονες, ωστόσο, να παραμένουν επιφυλακτικοί.

Από σήμερα, τα κομμωτήρια έχουν τη δυνατότητα λειτουργίας με διευρυμένο ωράριο από 07:00-21:00. Πρέπει μάλιστα να λειτουργούν αποκλειστικά με ραντεβού, για την αποφυγή συγχρωτισμού.

Το comeback στα βιβλιοπωλεία γίνεται επίσης με δυνατότητα διευρυμένου ωραρίου και ανώτατο όριο πελατών τα 4 άτομα για καταστήματα 100 τ.μ. ή έναν πελάτης ανά 15 τ.μ. για καταστήματα άνω των 100 τ.μ.

Στο μεταξύ, παραμένει η αποστολή sms στο 13033 για κάθε αναγκαία μετακίνηση. Ειδικά για τις μετακινήσεις προς καταστήματα λιανεμπορίου, κομμωτήρια, βιβλιοπωλεία, το sms θα πρέπει να αποστέλλεται στον αριθμό 2.

πηγή:thestival.gr

Αν παρατηρήσετε κάποιο σφάλμα, επισημάνετε το επιθυμητό κείμενο και πιέστε Ctrl + Enter για να ενημερώσετε τον διαχειριστή για αυτό.
Σχόλια