«Κλάταρε» η γεννήτρια του νοσοκομείου «Γ. Γεννηματάς» στη Θεσσαλονίκη

«Κλάταρε» η γεννήτρια του νοσοκομείου «Γ. Γεννηματάς» στη Θεσσαλονίκη

Χωρίς ρεύμα για, περίπου, μία ώρα έμεινε προχθές το μεσημέρι, Παρασκευή, το νοσοκομείο «Γ. Γεννηματάς» της Θεσσαλονίκης, λόγω διακοπής ρεύματος και της συνεπακόλουθης βλάβης που εμφάνισε η γεννήτρια του νοσοκομείου.

Σύμφωνα με πληροφορίες του makthes.gr από τη διοίκηση του νοσοκομείου «υπήρξε μια τεχνική βλάβη στον υποσταθμό του νοσοκομείου και από τη βλάβη αυτή δεν πήρε μπρος και η γεννήτρια, γιατί έπεσε κάποια ασφάλεια όπως είπε ένας ηλεκτρολόγος που βοήθησε εκείνη την ώρα», αλλά κατόπιν «μόλις αλλάξαμε την ασφάλεια πήρε μπρος», συμπλήρωσε η ίδια πηγή.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες όντως μεταφέρθηκε μία γεννήτρια από το γειτονικό νοσοκομείο «Άγιος Δημήτριος», η οποία ωστόσο δεν χρειάστηκε να τεθεί σε λειτουργία, διότι στο μεσοδιάστημα λειτούργησε η γεννήτρια του «Γ. Γεννηματάς». 

Επίσης, «από ό,τι ξέρω από τις τεχνικές υπηρεσίες γίνεται συντήρηση και ο έλεγχος της γεννήτριας έγινε την ίδια μέρα το πρωί 9-10 και λειτουργούσε», υποστηρίζει η ίδια πηγή, ωστόσο προς το παρόν δεν είναι γνωστό το αίτιο της βλάβης που εμφάνισε η γεννήτρια με αποτέλεσμα να μη λειτουργήσει όταν χρειάστηκε.

Σύμφωνα με την ίδια πηγή, «όλα λειτούργησαν κανονικά» στις ΜΕΘ, καθώς το κάθε μηχάνημα διαθέτει δική του μπαταρία που διαρκεί μέχρι 90 λεπτά. Ακόμη και εκτός ΜΕΘ δεν προέκυψε θέμα, ούτε χρειάστηκε χειροκίνητη παρέμβαση για την παροχή οξυγόνου σε ασθενείς, επιμένει η ίδια πηγή, διαψεύδοντας έτσι δημοσιεύματα που έγραφαν περί του αντιθέτου.

Πηγή: makthes.gr

Αν παρατηρήσετε κάποιο σφάλμα, επισημάνετε το επιθυμητό κείμενο και πιέστε Ctrl + Enter για να ενημερώσετε τον διαχειριστή για αυτό.
Σχόλια