Άδωνις Γεωργιάδης: Υπέροχος ο χαρακτήρας των Θεσσαλονικέων

Άδωνις Γεωργιάδης: Υπέροχος ο χαρακτήρας των Θεσσαλονικέων

Απάντηση σε όσα ειπώθηκαν τις τελευταίες ώρες σχετικά με τη δήλωσή του για την εξάπλωση του ιού στη Θεσσαλονίκη και ότι σε αυτό πιθανώς συνετέλεσε και ο χαρακτήρας των Θεσσαλονικέων έδωσε μέσω twitter ο Άδωνις Γεωργιάδης.

Πιο συγκεκριμένα «Είναι και θέμα του χαρακτήρα του κόσμου καμιά φορά», ήταν η απάντηση του Υπουργού Ανάπτυξης Άδωνι Γεωργιάδη όταν ρωτήθηκε σε διαδικτυακή εκπομπή γιατί τα μέτρα τηρήθηκαν στην Αθήνα κι όχι στη Θεσσαλονίκη.

Στην απάντησή του ο υπουργός ανάπτυξης αναφέρει:

Η Θεσσαλονίκη είναι η αγαπημένη μου πόλη και ο χαρακτήρας των κατοίκων της, ζεστός, φιλόξενος, φιλικός και υπέροχος. Όσον αφορά στον ιό όμως η έξω καρδιά συμπεριφορά και η οικογενειακή ατμόσφαιρα μπορεί να έχει παίξει ρόλο διότι ο ιός θρέφεται από αυτά δυστυχώς.

Ενώ ακριβώς πιο πριν είχε προχωρήσει και στην εξής δημοσίευση

Στην ερώτηση του @manoscello «γιατί τα μέτρα εφαρμόστηκαν στην Αθήνα και όχι στην Θεσσαλονίκη», είπα: «καμία φορά είναι και ο χαρακτήρας κάποιου..κλπ» αυτό το μετέφρασαν: «Άδωνις ο χαρακτήρας των Θεσσαλονικέων φταίει για τον ιό»... και ακόμη και κάποιοι σοβαροί τσίμπησαν...

Δείτε τα δύο tweet:

Πηγή: typosthes.gr

Αν παρατηρήσετε κάποιο σφάλμα, επισημάνετε το επιθυμητό κείμενο και πιέστε Ctrl + Enter για να ενημερώσετε τον διαχειριστή για αυτό.
Σχόλια