Θεσσαλονίκη: Άναψαν τα Χριστουγεννιάτικα Δέντρα στο Δήμο Πυλαίας - Χορτιάτη

Θεσσαλονίκη: Άναψαν τα Χριστουγεννιάτικα Δέντρα στο Δήμο Πυλαίας - Χορτιάτη

Χωρίς την παρουσία κόσμου, λόγω των περιοριστικών μέτρων της πανδημίας, αλλά με την ελπίδα ότι αυτά θα είναι τα τελευταία Χριστούγεννα του κορωνοϊού φωταγωγήθηκαν ταυτόχρονα τα Χριστουγεννιάτικα Δέντρα και ο εορταστικός διάκοσμος σε όλες τις δημοτικές ενότητες του δήμου Πυλαίας- Χορτιάτη.

Ο δήμαρχος Ι. Καϊτεζίδης μέτρησε …  μόνος του αντίστροφα για την αφή του Χριστουγεννιάτικου δέντρου, από το προαύλιο του δημαρχείου στο Πανόραμα,  όπου  δεσπόζουν επίσης η φάτνη και το φωτεινό τρενάκι στολισμένο με λαμπερά λαμπιόνια.

Ταυτόχρονα φωταγωγήθηκαν τα Χριστουγεννιάτικα Δέντρα σε όλες τις δημοτικές ενότητες, Πυλαία, Φίλυρο, Χορτιάτη, Εξοχή και Ασβεστοχώρι.

Ταυτόχρονα με πρωτοβουλία του δημάρχου  ο δήμος Πυλαίας – Χορτιάτη ανέλαβε και τον στολισμό Χριστουγεννιάτικου Δένδρου στον προαύλιο χώρο του νοσοκομείου  «Γ. Παπανικολάου».

Στο μήνυμά του ο κ. Καϊτεζίδης τονίζει πως «οι Άγιες μέρες που έρχονται είναι μία καλή αφορμή να ξεχαστούμε για λίγο αλλά όχι να ξεχάσουμε. Το μυαλό όλων μας είναι στους συνανθρώπους μας που περνούν δύσκολα, στους ασθενείς από κορωνοϊό που βρίσκονται μακριά από τα σπίτια τους και τις οικογένειές τους. Κάθε στολίδι και κάθε λαμπιόνι είναι και μία ευχή για ταχεία ανάρρωση. Να ξέρουν ότι δεν είναι μόνοι τους! Τους σκεφτόμαστε και θέλουμε να γυρίσουν σύντομα κοντά μας. Καλά Χριστούγεννα με Υγεία για όλους».

πηγή: pilea-hortiatis.gr

Αν παρατηρήσετε κάποιο σφάλμα, επισημάνετε το επιθυμητό κείμενο και πιέστε Ctrl + Enter για να ενημερώσετε τον διαχειριστή για αυτό.
Σχόλια