Απαγόρευση λειτουργίας και λουκέτο σε 3 λαϊκές αγορές στη Θεσσαλονίκη

Απαγόρευση λειτουργίας και λουκέτο σε 3 λαϊκές αγορές στη Θεσσαλονίκη

Προσωρινή απαγόρευση λειτουργίας λαϊκών αγορών στη Θεσσαλονίκη αποφάσισε το υπουργείο Ανάπτυξης και Επενδύσεων μετά από ελέγχους που πραγματοποιήθηκαν τις τελευταίες ημέρες.

Ειδικότερα, όπως δημοσιεύτηκε στο ΦΕΚ, αποφασίστηκε η απαγόρευση λειτουργίας από 10.12.2020 έως και 16.12.2020 για προληπτικούς λόγους δημόσιας υγείας προς περιορισμό της διασποράς του κορωνοϊού COVID-19.

Πρόκειται για τις εξής λαϊκές αγορές:

  • Λαϊκές υπαίθριες αγορές που πραγματοποιούνται την ημέρα Σάββατο κάθε εβδομάδας στον Δήμο Θεσσαλονίκης (λαϊκή αγορά Ξηροκρήνης και λαϊκή αγορά Μαρτίου - Βούλγαρη), με φορέα λειτουργίας αυτών την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, για λόγους δημόσιας υγείας και προστασίας έναντι του κορωνοϊού COVID-19, λαμβανομένης υπόψη και της διαπιστωμένης μη τήρησης των κανόνων.
  • Λαϊκή υπαίθρια αγορά που πραγματοποιείται την ημέρα Δευτέρα κάθε εβδομάδας στον Δήμο Θεσσαλονίκης (λαϊκή αγορά Κάτω Τούμπας - Άγιου Θεράποντα), με φορέα λειτουργίας αυτής την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, για λόγους δημόσιας υγείας και προστασίας έναντι του κορωνοϊού COVID-19, λαμβανομένης υπόψη και της διαπιστωμένης μη τήρησης των κανόνων.

Πηγή: typosthes.gr

Αν παρατηρήσετε κάποιο σφάλμα, επισημάνετε το επιθυμητό κείμενο και πιέστε Ctrl + Enter για να ενημερώσετε τον διαχειριστή για αυτό.
Σχόλια