Τελευταία ημέρα αύριο για αιτήσεις για το επίδομα των 800 ευρώ

Τελευταία ημέρα αύριο για αιτήσεις για το επίδομα των 800 ευρώ

Λήγει η προθεσμία δηλώσεων για πληττόμενες επιχειρήσεις - εργοδότες

Τελευταία μέρα αύριο, Δευτέρα, 7 Δεκεμβρίου 2020 μπορούν να δηλώσουν στο Πληροφοριακό Σύστημα Εργάνη οι πληττόμενες επιχειρήσεις-εργοδότες τις αναστολές συμβάσεων εργασίας των εργαζομένωντους για τον μήνα Νοέμβριο.

Αυτό αφορά στους εργαζόμενους για τους οποίους δεν έχει υποβληθεί δήλωση για τον μήνα Νοέμβριο καθώς και ορθές επαναλήψεις για αύξηση του διαστήματος αναστολής των συμβάσεων εργασίας.

Αντίστοιχη δήλωση θα πρέπει να υποβάλουν στο supportemployees.services.gov.gr για τη χορήγηση του επιδόματος των 800 ευρώ και οι εργαζόμενοι των επιχειρήσεων που έχουν πληγεί από την κρίση της πανδημίας. Επίσης σημειώνεται πως υποχρεωτική δήλωση θα πρέπει να υποβάλουν και οι εργαζόμενοι που μπαίνουν για πρώτη φορά σε καθεστώς αναστολής.

Οι πληρωμές του επιδόματος αναμένονται να γίνουν από τις 11 έως τις 21 Δεκεμβρίου στους δικαιούχους.

Επίσης έως αύριο, 7 Δεκεμβρίου 2020 πραγματοποιείται και η υποβολή δηλώσεων και ορθών επαναλήψεων ειδικών περιπτώσεων αναστολών συμβάσεων εργασίας εργαζομένων:

α) λόγω «Ιανού»

β) ευπαθών ομάδων, για τον μήνα Νοέμβριο (επιχειρήσεων - εργοδοτών και εργαζομένων),

Πηγή: enikonomia.gr

Αν παρατηρήσετε κάποιο σφάλμα, επισημάνετε το επιθυμητό κείμενο και πιέστε Ctrl + Enter για να ενημερώσετε τον διαχειριστή για αυτό.
Σχόλια