Η Θεσσαλονίκη φόρεσε τα γιορτινά της – Άναψαν τα λαμπιόνια στην Τσιμισκή

Η Θεσσαλονίκη φόρεσε τα γιορτινά της – Άναψαν τα λαμπιόνια στην Τσιμισκή

Τα φετινά Χριστούγεννα είναι διαφορετικά. Το lockdown επιβάλλει να μένουνε όλοι στο σπίτι για την προστασία της δημόσιας υγείας. Μόλις 20 ημέρες πριν τα Χριστούγεννα, το κλίμα στη Θεσσαλονίκη γίνεται σιγά σιγά γιορτινό, σε μια προσπάθεια αλλαγής της ψυχολογίας μας.

Ο δήμος Θεσσαλονίκης πρόκειται να στολίσει το κέντρο και τις γειτονιές της πόλης, με τη βοήθεια χορηγών, για να συνεισφέρει με τον τρόπο του στη γενική προσπάθεια ανάτασης.

Χριστουγεννιάτικα δέντρα, φάτνες και λαμπιόνια θα δώσουν το γιορτινό κλίμα, χωρίς μουσικές και άλλες εκδηλώσεις.

Τα φωτάκια άναψαν ήδη στην Τσιμισκή και το θέαμα εντυπωσίασε τους λιγοστούς οδηγούς και πεζούς που περνούσαν απόψε από τον κεντρικό δρόμο της πόλης.

Δείτε όμορφες εικόνες από το στολισμένο κέντρο της Θεσσαλονίκης:

Η Θεσσαλονίκη φόρεσε τα γιορτινά της – Άναψαν τα λαμπιόνια στην Τσιμισκή, φωτογραφία-1 Η Θεσσαλονίκη φόρεσε τα γιορτινά της – Άναψαν τα λαμπιόνια στην Τσιμισκή, φωτογραφία-2 Η Θεσσαλονίκη φόρεσε τα γιορτινά της – Άναψαν τα λαμπιόνια στην Τσιμισκή, φωτογραφία-3 Η Θεσσαλονίκη φόρεσε τα γιορτινά της – Άναψαν τα λαμπιόνια στην Τσιμισκή, φωτογραφία-4

πηγή: thestival.gr

Αν παρατηρήσετε κάποιο σφάλμα, επισημάνετε το επιθυμητό κείμενο και πιέστε Ctrl + Enter για να ενημερώσετε τον διαχειριστή για αυτό.
Σχόλια