Χαμός με online παραγγελίες: Ξεπουλάνε τα eshop – «Έκλεισε» σήμερα ο Μουστάκας

Χαμός με online παραγγελίες: Ξεπουλάνε τα eshop – «Έκλεισε» σήμερα ο Μουστάκας

Τα φυσικά καταστήματα είναι κλειστά εδώ και σχεδόν ένα μήνα πανελλαδικά και έτσι οι online παραγγελίες σημειώνουν τρομακτική άνοδο αναγκάζοντας ακόμη και «κολοσσούς» να προβαίνουν σε προσωρινά κλεισίματα των e-shop τους ώστε να μπορούν να ανταποκριθούν στις μαζικές online παραγγελίες του καταναλωτών.  

Για περίπου δύο εβδομάδες το πολυκατάστημα JUMBO είχε κλείσει τις online παραγγελίες (πλέον έχει επανέλθει κανονικά), σειρά είχε σήμερα το πολυκατάστημα παιχνιδιών «Μουστάκας» που με μήνυμά του στο σάιτ του πληροφορεί τους καταναλωτές ότι το eshop του δεν θα δέχεται παραγγελίες τουλάχιστον για σήμερα.

Συγκεκριμένα αναφέρει πως «Αγαπητοί μας πελάτες, σας ευχαριστούμε θερμά για την αγάπη και την εμπιστοσύνη σας! Για να εξυπηρετήσουμε ταχύτερα τις παραγγελίες που ήδη έχουμε λάβει, δεν θα δεχόμαστε νέες για σήμερα.

Σύντομα θα είμαστε κοντά σας!»

moustakas-1.jpg
moustakas-1.jpg

Σημειώνεται πως όπως ανακοινώθηκε προ ολίγου υπάρχει παράταση του lockdown μέχρι 14 Δεκεμβρίου, ωστόσο, από τη Δευτέρα 7 Δεκεμβρίου θα επιτρέπεται η λειτουργία των επιχειρήσεων λιανικής πώλησης αμιγώς εποχικών χριστουγεννιάτικων ειδών καθώς και η πώλησή τους από τα  supermarkets. 

Πηγή : typosthes.gr

Αν παρατηρήσετε κάποιο σφάλμα, επισημάνετε το επιθυμητό κείμενο και πιέστε Ctrl + Enter για να ενημερώσετε τον διαχειριστή για αυτό.
Σχόλια