Μετρό: «Αρπαξε» covid και ο γερανός στην «Αγία Σοφία»

Μετρό: «Αρπαξε» covid και ο γερανός στην «Αγία Σοφία»

Τελικά ο κορωνοϊός χτύπησε και τον προγραμματισμό για την αποξήλωση και απομάκρυνση του μεγάλου γερανού που βρίσκεται στο εργοτάσιο του Μετρό, στην «Αγία Σοφία». Έτσι, ο γερανός δεν θα απομακρυνθεί από την νότια πλευρά του εργοταξίου, ούτε αύριο, 2 Δεκεμβρίου.

Όπως μαθαίνει το GRTimes.gr, για αυτή τη δεύτερη αναβολή στην απομάκρυνση του γερανού, ευθύνεται ο covid-19, καθώς κρούσματα που εκδηλώθηκαν στην εταιρεία που θα κάνει την αποξήλωση, αναγκάζουν τη μετάθεση του όλου εγχειρήματος για την επόμενη εβδομάδα, πιθανότατα.

Το πρώτο ραντεβού για την απομάκρυνση δεν τηρήθηκε λόγω πιεστικότερων υποχρεώσεων της εταιρείας που θα κάνει την αποξήλωση και μεταφορά του τεράστιου γερανού.

Όπως και αν έχει όμως, λίγες ημέρες μετά, δεν επηρεάζουν ουσιωδώς την πρόοδο των εργασιών στο συγκεκριμένο εργοτάξιο που έχουν προχωρήσει ικανοποιητικά, μετά και τις αλλαγές που έγιναν λόγω των αρχαιοτήτων που βρέθηκαν τόσο στο βόρειο, όσο και στο νότιο σκάμμα.

Πηγή: grtimes.gr

Αν παρατηρήσετε κάποιο σφάλμα, επισημάνετε το επιθυμητό κείμενο και πιέστε Ctrl + Enter για να ενημερώσετε τον διαχειριστή για αυτό.
Σχόλια