Θεσσαλονίκη: Πληροφορίες για επιστολή Ζέρβα στον Μητσοτάκη που ζητά ολικό Lockdown

Θεσσαλονίκη: Πληροφορίες για επιστολή Ζέρβα στον Μητσοτάκη που ζητά ολικό Lockdown

Απόρρητη επιστολή με αποδέκτη τον πρωθυπουργό φέρεται να έχει σταλεί την Παρασκευή, επιστολή την οποία φέρονται να υπογράφουν εκτός άλλων ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Κωνσταντίνος Ζέρβας, ο πρύτανης του ΑΠΘ, Νίκος Παπαϊωάννου, ο πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης, Νίκος Νίτσας και ο Πρόεδρος του Πανελληνίου Ιατρικού Συλλόγου, Αθανάσιος Εξαδάκτυλος. 

Σύμφωνα με όσα μετέδωσε σήμερα το κανάλι του OPEN στην επιστολή οι υπογράφοντες τονίζουν “ότι επειδή το επιδημιολογικό προφίλ της πόλης είναι επιβαρυμένο, κρίνεται αναγκαία η εφαρμογή μέτρων ολοκληρωτικού lockdown”. 

Επίσης στο ίδιο κανάλι μιλώντας ο διευθυντής της Β’ ΜΕΘ του νοσοκομείου Παπανικολάου, Νίκος Καπραβέλος, σημείωσε ότι “εάν δεν ανακοπεί η σφοδρότητα του κύματος, τα νοσοκομεία δεν θα μπορέσουν να ανταποκριθούν και προφανώς πρέπει να υπάρξει ένα plan b”  Σύμφωνα με τα στοιχεία του υπουργείου Υγείας την Παρασκευή έγιναν ακόμα 3.020 εισαγωγές στα νοσοκομεία, 390 σε ΜΕΘ. 

πηγή: grtimes.gr

Αν παρατηρήσετε κάποιο σφάλμα, επισημάνετε το επιθυμητό κείμενο και πιέστε Ctrl + Enter για να ενημερώσετε τον διαχειριστή για αυτό.

Σχόλια