Θεσσαλονίκη: Ανακαινίζεται πτέρυγα του Θεραπευτηρίου Χρόνιων Παθήσεων “Ο Άγιος Παντελεήμων” (φωτο)

Θεσσαλονίκη: Ανακαινίζεται πτέρυγα του Θεραπευτηρίου Χρόνιων Παθήσεων “Ο Άγιος Παντελεήμων”

Ολοκληρώνεται η ανακαίνιση της εγκαταλελειμμένης για πάνω από έξι χρόνια πτέρυγας του Θεραπευτηρίου Χρόνιων Παθήσεων Θεσσαλονίκης «Ο Άγιος Παντελεήμων».

Τις επόμενες ημέρες αναμένεται να παραδοθεί ανακαινισμένη, πλήρως οργανωμένη και εξοπλισμένη με κλειστό κύκλωμα τηλεόρασης για την πλήρη ασφάλεια περιθαλπόμενων και προσωπικού, προς χρήση σε κάθε περίπτωση ανάγκης κατά τη διάρκεια της πανδημίας του COVID-19, για τη θωράκιση των περιθαλπόμενων.

Η πρόεδρος του Κέντρο Κοινωνικής Πρόνοιας Κεντρικής Μακεδονίας Βασιλική (Βίκη) Νάκου επισκέφτηκε την υπό ανακαίνιση πτέρυγα κι επιθεώρησε τις εργασίες αποκατάστασης, τηρώντας απαρέγκλιτα όλα τα μέτρα ατομικής προστασίας. Η πρόεδρος ευχαρίστησε από καρδιάς όλους τους εργαζόμενους που εργάστηκαν με την ψυχή τους για αυτή τη σημαντική πρωτοβουλία καθώς και τον επικεφαλής, αναπληρωτή προϊστάμενο της Τεχνικής Υπηρεσίας του Κέντρου, Νίκο Γεωργιάδη, για την υλοποίηση βήμα – βήμα της προσπάθειας για ακόμα πιο αξιοπρεπή διαβίωση των περιθαλπόμενων.

Η κα. Νάκου ζήτησε από όλους τους εργαζόμενους αλλά και όλους τους πολίτες να προσέχουν πολύ και να τηρούν όλα τα μέτρα ατομικής προστασίας που συνιστούν οι ειδικοί και τόνισε ότι όλοι μαζί θα τα καταφέρουμε να αντιμετωπίσουμε την πανδημία.

Πηγή: thestival.gr

Αν παρατηρήσετε κάποιο σφάλμα, επισημάνετε το επιθυμητό κείμενο και πιέστε Ctrl + Enter για να ενημερώσετε τον διαχειριστή για αυτό.

Σχόλια