Θεσσαλονίκη: Έρχεται καθολικό lockdown από αύριο – Μετακινήσεις μόνο με SMS

Θεσσαλονίκη: Έρχεται καθολικό lockdown από αύριο – Μετακινήσεις μόνο με SMS

Δραματικές στιγμές για τη Θεσσαλονίκη που χάνει τη μάχη με τον κορωνοϊό με ραγδαία αύξηση των κρουσμάτων και ασφυκτική πίεση στο σύστημα υγείας. Σύμφωνα με πληροφορίες του TyposThes, άμεσα σε λίγα λεπτά αναμένονται επίσημες ανακοινώσεις για καθολικό lockdown στη Θεσσαλονίκη.

Το lockdown θα θυμίζει τον περασμένο Μάρτιο, καθώς θα υπάρξει επιστροφή στις μετακινήσεις με SMS και απαγόρευση κυκλοφορίας. Οι ανακοινώσεις αναμένονται από τον κυβερνητικό εκπρόσωπο Στέλιο Πέτσα, στις 13.30.

Σύμφωνα με πληροφορίες του TyposThes το lockdown θα είναι το πιο σκληρό που έχει επιβληθεί μετά τον Μάρτιο, καθώς επί της ουσίας θα έχουμε καθολικό κλείσιμο όλων των δραστηριοτήτων, συμπεριλαμβανομένων περιορισμών και για τα καταστήματα λιανεμπορίου, ενώ περισσότερες πιθανότητες αυτή τη στιγμή είναι τα σχολεία να μείνουν ανοιχτά.

Μάλιστα, η κατάσταση είναι τόσο δραματική που τα νέα μέτρα θα έχουν ισχύ ουσιαστικά άμεσα, από αύριο πρωί Τρίτης.

Σημειώνεται πως νωρίτερα σήμερα τόσο ο υπουργός Υγείας, Βασίλης Κικίλιας, όσο και ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Κωνσταντίνος Ζέρβας είχαν επί της ουσίας προαναγγείλει τα νέα σκληρά μέτρα για την αναχαίτηση της ραγδαίας εξάπλωσης του κορωνοϊού στη Θεσσαλονίκη.

Οι δηλώσεις των Ζέρβα και Κικίλια. 

πηγή: typosthes.gr

Αν παρατηρήσετε κάποιο σφάλμα, επισημάνετε το επιθυμητό κείμενο και πιέστε Ctrl + Enter για να ενημερώσετε τον διαχειριστή για αυτό.
Σχόλια